ButterFly eteklerin hepsini koymadım güzel etekler var bu sene mağazalarda rahatlıkla bulabilirsin
kumaşlar gerçekten çok kaliteli.. bu sene çıkan organicler kimyasal madde içermiyor jeanlrde fiyatları 159.95ytl ama fiyat değişikliğiyle 129.95 ytl oldu birde rıfat özbek tasarımları var belirli bi sayıda üretiliyor pantolanları 200ytlden başlıyor ve sadece belirli mağazalarda satılıyor...
fiyatlar pahalı bunu kabul ediyorum ama ürünler çok kaliteli artı ürüne birşey olduğunda bunun arkasında duruyorlar ... her zamn mavi levi's ile kıyaslanıyor levi'sın kalıpları Amerikan kalıpları belli başlı bir iki kalıbı var ama mavi öyle değil tamamen Türkler için tasarlanmış her türlü insana uygun jeanler bulunabilir...artı mavi'nin ürettiği siyah jeani hiçbir marka üretemiyor modeli 00 174 131...tekrar söylüyorum fiyatları pahalı olabilir ama şu an indirimde kaçırmamak lazım...
bayanlara jean olarak lindy ve oliviayı öneriyorum erkeklere de matt ve hunter vazgeçilmezimdir
1 senedir mavi için çalışıyorum Samsun'da bayiideydim eski patronum küçüklüğümü bilir

hep oradan alırdık.. şu an Ankara'da şirket mağazasındayım Mavi'nin Türkiyê'deki 3. büyük ve 3. en iyi satış yapan mağazası çalışma sistemleri çok farklı 18 personeli var ve herkes birbiriyle yarış içinde bugün ay sonuydu ve mağaza kotasını geçti

mağazadakilerin hesaplarına göre çalıştığım mağaza mavi'ye ayda 1 trilyon kazandırıyormuş...
Kentler koleksiyonu