18-07-2007, 21:38
|
|
Raporlu Arıza
|
|
|
|
İlkokul 3e Giderken 67 Tane Atari Kasedim vardı,Yine de Yemez-İçmez Gider Atari Kasedi Alırdım 
Ama Deli gibi Oyun Oynarım Düşüncesinde Zamanında,Zamanın Ötesinde Bi' BilgiSayar Yaptırmama Rağmen Sadece GTA Serilerini Oynayıp Bitirmişimdir Sanıyorum 
Hele Şimdi Hiçbir Oyun Albenili Gelmiyo',Tek Bir Oyun var ki 10 Yıldır Oynuyorum Sanırım,Bi' 50 Yıl Daha Hiç Utanmam-Sıkılmam Yine Oynarım 
Championship Manager -> Football Manager
Kavga Yok Gürültü Yok,BoşBeleş Mesleği KahveHane Holiganizmi Yok,Herkesin 1 Gün Aynı Takımı Tutma Düşünce Salaklığı Yok,Bi' Takım için Ana-Baba Kesme Gerzekliği Yok... Günümüz Futbolunda Ne varsa,Bu Oyunda Tam Tersine Hiçbiri Yok 
Sadece İşinizi Yapıyorsunuz,Hatta Şu Oyunu Ciddiye Alanlardan O Kadar Nefret Ettim ki,Oyunda 94. Dakikada Aleyhime Olmayan Bi' Penaltı Verilmesine Rağmen
Muhabirler "Sayın Ceran,Son Dakikalarda Gelen Penaltının,Penaltıyla Uzaktan Yakından Alakası Yok Deniliyor... Ne Diyorsunuz,Sizce Hakem Gerçekten Sizi Yaktı mı?" Diye Sorduğunda,Taotik Düşünceyle "Hayır Bence Hakemler Doğruydular,Onlara Saygı Gösterin" Demekten Kendimi Alamıyorum 
Uzun Lafın Kısası Şimdi ve Bundan Sonra Oynayacağım Tek Oyunda Bu Seri Olur Sanırım...
Bir de Mini-Oyunlardan POKER SUPERSTAR II... Çok Fena Sarmış Durumdayım 
Hayatta Hiçbir şeyim Az Olmadı Senin Kadar.
ve Hiç Hiçbir şeyi İstemedim,Seni İstediğim Kadar..
Sen de Başını Alıp Gitme Ne Olur...
|