Tekil Mesaj gösterimi
  #3 (permalink)  
Alt 15-07-2007, 04:56
patis patis isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Raporlu Arıza

Evet ben de düşünmedim değil hani senaryo olayını

Hakkaten insan bazen öyle şeyler görüyor ki birkaç gün etkisinden çıkamıyor ki ben hiç hatırlamam gördüklerimi, böyle çok nadirdir, bundan öncekinde de sırtımdan bıçaklanıyordum birkaç gün rüyamda bıçaklandığım yerde ağrı hissettim yeminlen, o da çok kötüydü

Hatta bir gün ay hazır çenem açılmışken yazayım

Ben rüya olmadığını ısrarla savunsam da içlerinde Akrap'ın da bulunduğu inanmayan, rüya olduğunu söyleyen bir sürü insan var Bir gece yattım, genelde sırtüstü yatar yastığa sarılırım yine öyle yatmışım... Rüyamda da öyle yatıyorum ve yanımdaki yatakta da Akrap' var o da aynı şekilde yatıyor Gülüyoruz falan öylesine ama bir yandan benim ayak bileklerimden biri tutuyor, ben Akrap diye düşünüyorum

Bunun sonrasında ben uyandım, eminim... Açtım gözlerimi hala bileklerimden tutuyor biri hareket edemiyorum Önce hala rüya dedim, sonra üstümden yorgan açıldı enseme yapışan saçlarımı hani böle elinle alır dışarı çıkarırsın saçlarını aynen öyle yapıldı bu sefer de heralde annem geldi dedim ama gözlerim açık sonra farkettim ki ne gördüğüm rüya ne de gelen annem Bir korku ki anlatamam! Sonra ayaklandım birden açtım ışığı, uyandırdım Akrap'ı dedim böyle böyle Tabi burasını Arap daha iyi anlatır, garip sesler çıkarmışım hatırlamıyorum o korkuyla İnanmıyor tabi rüya rüya diyor, sonra sabaha kadar ışık açık, Akrap'la telefon görüşmesi Ondan sonraki gecelerde de uzun bi süre ışık açık uyudum ve ezanı bekledim sonra rahat rahat uyudum