10-07-2007, 08:10
|
|
Arıza
|
|
|
|
Alıntı:
UNdocab´isimli arızadan alıntı
Önce yazını üçe ayıralım.
1- Evli olupda başkasıyla yatan insan
2- Bekaret zarı
3- Cinsel bilgisizlik
1. Eğer konuyu bu şekilde ela almak istiyorsanız konunun adı evlilik dışı seks olarak değişmeli.
Evlilik dışı seks, bekar bir kişinin bekar biriyle yada evli birinin bekar birisiyle yada evli birinin başka bir evli kişi ile birlikte olması.
İşte benim ve toplumun hayır olmaması gerekiyor dediği budur. Bunların arasında hiç bir fark yoktur.
Evli olduğu kişi dışında başka birinden çocuk sahibi olanda aynıdır ve bu çocuğa da piç denir.
Filmlerde de geçtiği gibi. "Söyle bu piçi kimden peydahladın".
2. Bizim bahsettiğimiz sadece bekaret zarı değil insanın iffetini korumasıdır. Ve bu sadece kadınlar için değil erkekler için degeçerlidir. Erkeğinde orospusu hayli hayli olur.
Kadının bekaret zarı spor yaparken de yırtılabilir başka bir şekilde de mesele. Sadece onun orda olup olmaması değildir. Dul bir insanla hiçbir çekincem olmadan evlenebilirim. Çünkü iffetini ayaklar altına almamıştır.
3. Kimse gençleri cinsel bilgisiz olarak yetiştirin demiyor. Bunun için okullarda bu konuda ders dahi konduğunu biliyorsunuz.
Kaldı ki cinsel bilgisizlikle evleniyorlar diye kısmen alaya aldığın olaya bakarsak.
Bunun evlenmeden daha 17-18 yaşında arkadaşıyla bilgisiz birşekilde birlikte olan ile Evlenirken bilgisiz olan arasında bir fark yoktur.
Cinsel bilgilendirmeye karşı olmak doğru değildir. Karşıda değilim.
|
Bekar Birinin,Bekar Biriyle İlişkiye Girmesiyle,Evli Birinin Bir Başkasıyla İlişkiye Girmesi Aynı Diyo'sun Ben de Sana "Yok Artık" Diyorum O Zaman 
Bekar Birinin Değer Verdiği Bir İnsanla İlişkiye Girmesi,Ona Dokunması Kendi Kararıdır,Kendi Doğrusudur... Hiçkimse Karışamaz...
Ha Ne Olur? Ömürleri Aliye,Veliye Seyredip,3. 4. Kattaki Gelin- Damat Dedikodularıyla Geçen,Çaresiz Kofti Hayat Sürenlerin Uzanamadıkları Ciğere Mundar Demelerinden Başka Birşey Değildir Bu... Herkes Henüz Gençliğinde Sevdiği İnsanla,Sevginin Her Boyutunu Yaşamak İster... Kimi Toplum Baskısından,Kimi Aile Baskısından Yapamaz Bunu... Yıllar Geçtikten Sonra Sorduğunuzda da "Ne Yani Or.spu mu Olsaydım? Ben Sevmem Öyle Şeyler..." Diye Sert Tepki Verirler,İnsan Psikolojisinden Az-Çok Anlarım ve Toplumun Belirlediği Hayatları,Düşünceleri Yıllar Sonra Sahiplenmekten Başka Çaresi Yoktur İnsanların... Örnekleyeyim Hemen...
20 Yaşına Kadar Gününü Gün Etmiş,Eğlencesinden Hiç Taviz Vermemiş,Başını Kapamayı Asla ve Asla Aklına Bile Getirmemiş,"Yaşamış" İnsanların,Evlilikleri Sonucu Eşleri Kapanmalarını Emrettiğinde,"Neden Kapandın?" Diye Sorduğunuzda "Ben Oldum Olası Kapanmak İsterdim Zaten" Cevabı Alırsınız...
Kulağını Deldirmek İsteyen Çocuğun (Çocuk Derken Kişiye Özel Değil,Genel Yazıyorum Açıklama Yapıcam Artık Heryere Hay Allam yaa ) Babasından Veto Yedikten Yıllar Sonra,"Sen Neden Gençliğinde Kulağını Deldirmedin?" Diye Sorarsanız,"Erkek Adam Küpe mi Takarmış? Ne Öle İbine gibin Top gibin" Cevabı Alırsınız... Hatta Bazen Yoldan Geçen Küpeli Adama,"Ne Öle Küpe Falan? Şekil mi Yapıyon Lan Bize?" Diye Dalası Gelir Bu Adamların...
Ya da YurtDışına Çıkmaya Hiç Fırsat Bulamamış Birinin,"Bir Başkadır Benim Memleketim" Havaları...
Tuğçe Kazaz için Çıldırırsın,Odana 200 Posterini Asarsın,Platonik Aşk Beslersin İçinde...
Sana Gelip Evlenelim Dese,Ters Çevirip Zarına Bakmazsın,Aklına Bile Gelmez 
O Zaman Sokaktaki Tuğçe'nin Suçu Nedir?
Psikolojide Bol Bol Yeri Vardır Bunların ama Bazı Değerler,Psikoloji ve Bilimi Reddeder Bilirim 
Bu Toplumsal Baskılar,Kalabalık Mekanlardaki İffetsiz ya da O.ospu Olan Kızlara (ki Biz Bunlara Yabancı Turist Diyoruz) Dayanılmaz Elleme İsteği Uyandırır İnsanlarda...
Ya da 1,5 Yaşındaki Minicik Bebek,3-4 Tane Katıksız O.ospu Çocuğu Adamın Oyuncağı Olur...
Bekar Biriyle Bekar Başka Birinin İlişkiye Girmesi Toplumda Kötü Karşılanır...
Evli Biriyle Bir Başka Evli Birinin İlişkiye Girmesi Toplumda 2 Ceset Olarak Kabul Edilir 
Bu Toplum Beni Öldürecek Kısacası 
2. Maddeye Gelince "Dul Bir İnsanla Seve Seve Evlenirim" Diyorsun... İmza Attıktan Sonra Cinselliği Tattığı için Söylediğini Düşünüyorum...
Şunu Düşünüyo' musun Peki..: İmzayı Attı,Zarı Yırttı... Sonra Boşandı... Kaybedeceği Birşey Yok Artık... Önüne Gelenle Yattı-Kalktı... Genital Bölgelerde "Ten Sensörü" Olmadığı gibi "Sayaç" Olduğunu da Sanmıyorum... ve Sen O İmzaya Güvenirim Diyorsun... Bu mudur? Tekrar Düşün Bence 
Spor Yaparken de Kızlık Zarı Yırtılması Son Derece Doğal Evet...
Bir Kız Sana "Parende Atarken Zarı Yırttım" Dese,Hiç Düşünmeden "Sağlık Olsun,Mala Gelsin" Diyebilir misin? Diyemezsin Zaten Diyebilseydin,Şimdi Çoğu Kız Geçmişinde Defalarca Parende Atmış Olurdu İnan Bana 
Cinsel Bilgiye Tabi ki Karşı Değiliz,Karşı Olmak Mantıxız Zaten...
Ama Teoriyle Pratiği Aynı Kefeye Koyamazsın,Bir Adama Hiç BilgiSayar Göstermeden 10 Yıl da Çalıştırsan,10 Yıl Sonra BilgiSayarın Başına Oturduğunda Afallar,Ne Yapacağını Şaşırır 
Yani Kan Görmeye Dayanamayan Bi Adam,Daha Evlilik Gecesinde Düşer Bayılır,
Patlıcandan Kan Gelmez Zira 
Bol Pratik,Tecrübeli Sex Olsun Demek İstemiyorum...
Sadece İnsanlar Hayatları Boyunca O 250 gram'ın İçinde Yaşayacaklarını Sanmasınlar...
Kafalarını Uyuştursunlar,Kalplerini Uyuştursunlar... Güzel Bi' Hayatı Paylaşabilecekleri Bi' Partner Bulsunlar Önce... Arada-Sırada da Birbirlerini Sevgilerini Madden Gösterip,İhtiyaçlarını Karşılasınlar...
Üzerinde Evlendiğin İnsanın Zar Kanı Olan Bi' T-Shirtü Hayatın Boyunca Giymek ya da Eşinin Zarlı Vajinasını Kesip Kendine Kolye Yapıp,Ömür Boyu Taşımak İnsana Mutluluk Getirmeyecektir 
3 Günlük Dünyada İşin Magazin Boyutundan Başka Birşey Değildir Bu 
Hayatta Hiçbir şeyim Az Olmadı Senin Kadar.
ve Hiç Hiçbir şeyi İstemedim,Seni İstediğim Kadar..
Sen de Başını Alıp Gitme Ne Olur...
Konu akRAP tarafından (10-07-2007 Saat 08:16 ) değiştirilmiştir..
|