Tekil Mesaj gösterimi
  #51 (permalink)  
Alt 10-07-2007, 08:30
akRAP akRAP isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Raporlu Arıza

Alıntı:
silent´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Burada sadece kızlık zarı korunmalı, diğer tüm değerler yansa da olur anlaşıyı mı var? Sadece cımbızla çekip bu anlamları mı çıkardın Akrap? Pardon Dj akrap mı demeliydim. Yok yok akrap ta karar kılmıştın değil mi?
Hangi yazını okusam, yaşla ilgili sıkıntı duyduğunu hissediyorum. Bence sen yaşa accayip takmışsın. Ama büyümek sadece oyuncakları bırakmakla olmuyor.
Burada savunulan bazı değerleri ele ayağa düşürmemek, bazı değerlere sahip çıkmak. Yaş olgunlukla oluyor. Sabit düşünmemek, esnek olmak. Ama görülüyor ki bazı konularda ille de böyle olmalı anlayışın biraz da toyluktan ileri geliyor.
Öff Yine mi Devinist Yaklaşım?

silent'im Sen Tanımazsın devinizm Diye Biri vardı Eski Forumumuzda
Dağa-Bayıra Attığım Taşın Tesadüfen Yanından Geçtiği için Taşı Kendine Attım Sandı,Idıdı Bıdıdı Yaptı Sonra Doğruyu Anladı,Eli Ayağına Dolaştı ama Idısını Bıdısını Kurtarmak için Geri Adım Atmadı Abileri-Ablaları Geldiler,Heyecanına ver Dediler,Yönetici İmajını Zedeleme Dediler,Peki Dedim Pılımı Pırtımı Topladım Geri Döndüm Yaşı Baya Gençti ama Akıllı Bi' Çocuktu,Tek Yanlışı Heyecanıydı... Heyecanı Mantığın Önüne Geçerdi Bazen

Ama Sen Tanımazsın Hoca

80 Defa Her Zaman Forumlarda En Küçük,En Bebe Yöneticinin Kendim Olduğumu Söylememe Rağmen,Artık Rüyasına mı Girdim,Kabusu mu Oldum Bi' Komplex ki Sorma
Aramızdaki Diaylog Şöyle Olmaya Başladı..:

a: Nasılsın Kardeşimmm?
d: Kardeşim mi? Ne Yani Abi-Kardeşteki Kardeşim mi? Sen Bana Bebe mi Demek İstiyosun Böhüüü

a: Ben Bi' Tıraş Olup Geliyorum
d: Hee Sakalım var Diyosun Yani... Büyüdüm Abi Oldum,Senin Sakalın Yok Diyosun... Benim de Çıkıcak ki,Sonra da 7 Yıl Hiç Kesmicem Anam Avradım Olsun ki Böhüü

a: Sütçü Geçiyo Hoca Alttan
d: Süt Çocuğu muyum Ben? Bunu mu Demek İstedin Sen N'aptın? Sanki Bana Dedin,Süt Dedin,Çocuk Dedin... Ayıp ya Ayıp Böhüü

İlk Başlarda Şaka Sandım ama Değilmiş
20 Yaşında Bi' Adamı 50 Yaşında Sandı Herkes Onun Yüzünden
Herkes Dediğim Tanımayanlar Yani,Tanıyanlar Benimle Beraber Güldüler,Eğlendiler

"Zorunluluklar Aptallar içindir... KörCahillerin Oyuncağıdır ve Ben Oyuncaklarla Oynayacak Yaşı Çoktan Geçtim" Diyorum...

Eğer Burda Olsa Kesin Şöyle Düşünürdü..:
- Yakaladımm... Bana Gönderme Var Burda Ahali... Oyuncak Dedi,Oyuncaklarla Oynuyosun Dedi Bana... Bana Dedi... Küçüxün Sen Küçük Kal,Haydi Giy Patikleri dedi Bana Böhüü...

Ama Sen Tanımazsın Hoca

O Kadar Güldük,O Kadar Eğlendik ki Onun Şu Yaş Takıntısına,Bir Daha Kimse Onun Yerini Tutamaz,Onun gibi Düşünemez Diye Üzüldük Sonrasında Bana Onu Hatırlattığın için Teşekkür Ediyorum Sana,Nostalji Oldu

Ama Keşke Yaptığım Alıntıyı Yine O Yazsaydı
Ona Daha Bi' Yakışıyo'du Sanki

Ama I Iııh Sen Tanımazsın Hoca Onu

Kısa Cevap İstersen: Evet Toyum... İlle de Öyle Olsun İstiyorum... Toyluğumdan Olsa Gerek... Toyluğuma Ver Hoca :by:

Ben Konuya Devam Edeyim İzininle

Hayatta Hiçbir şeyim Az Olmadı Senin Kadar.
ve Hiç Hiçbir şeyi İstemedim,Seni İstediğim Kadar..
Sen de Başını Alıp Gitme Ne Olur...