Konu
:
Evlilik öncesi seks yapılmalı mı?
Tekil Mesaj gösterimi
#
49
(
permalink
)
09-07-2007, 22:26
detays
...Dengesiz...
Alıntı:
Evlilik öncesi seks yapmıyorsan dindarsındır, evlilik öncesi seks yapıyorsan sen çağdaş bir insansındır. E.Ö.S. yapmıyorsan İran'a yaklaşmışındır, şeriat istiyorsundur. Çağdışı kalmış bre gafil olursun. Ama ihtiyaçtan onla da bunla da yatıp kalkıyorsan sen özgürsündür, ayaklarının üzerinde duruyorsun. Vay be!!!
Kazara çocuk sahibi olmuşsan dayatma olarak evlilik zorunluluktur ama diğer türlü zaten sadece bir imza. Böylesi sanki çok daha adil.
Bu nasıl bir anlayıştır yaa. Aile kavramı yuva kurma iffetli olarak bir ömür sürme bu kadar basite ve hafife alınacak bir olgu mu?
Verilen örnekler hep en uçta
Şimdi İran örneğini verdiğim için üstüme alındım burayı.
Gerçi benim yazımda sizin yazdığınız bu tanımlamalar nasıl çıktı hala düşünüyorum ama hala da bir sonuca ulaşamıyorum.
Türkiye'de el ele tutuşan çiftleri imansız gören zihniyetlerein olduğu ve böyle düşünen kafaların bu cinsellik olgusunu adeta tabu yaptığını ve tabu yaparken bunu dini eksene soktuğunu beyan ettim.
Ülkemde ufak bir balerin çocuğun etek bölgesini sansürleyecek kadar iğrenç bir zihniyete sahip insanlar var. Demek zihniyet ve uçkurları bu kadar zayıf bunların.
Hiç birşeyi baskı ile hele hele bazı şeyleri tabulaştırarak aşamazsın.
Bunun en büyük örneği İran.
Yazımda bu noktaya parmak basmak istedim ama maalesef kimse anlayamamış ya da anlamak istememiş.
Ayrıca örneğinizn tam tersi oluyor ülkede. Kemdimden ve yaşadıklarımdan örnek verirsem bir iki kız ile samimi olursanız siz dinsiz o kızlar afedersiniz or.spu olur..
Aile kurma olayı farklı dedim zaten.
Aile kurmak demek anne, baba ve çocuk ile bir yuva demektir.
Evlilik benim nezhimde sadece bir İMZA.
Tek önemli kıstası doğacak çocuğa statü kazandırması.
Zaten niyetim bir gün evlenirsem sadece çocuk özlemi için evlenirim.
Zira evlilik benim için sadece imza diyorum çünkü bir kız ve erkek evlenmeden beraber yaşıyorsa onlar ahlaksızdır ama evlenip beraberlerse ahlaklıdırlar.
Bu mudur yani. Bir imza ile ahlak mı kurtuldu.
Tepkimde bir nevi buna.
detays
Açık Profil bilgileri
detays - Özel Mesaj gönder
detays´nin Web Sitesini ziyaret edin
detays ait bütün Mesajları bul