Tekil Mesaj gösterimi
  #47 (permalink)  
Alt 09-07-2007, 21:55
detays detays isimli Üye şimdilik offline konumundadır
...Dengesiz...

Alıntı:
Yazında tamamen demogoji lafı oraya buraya çektirtme yapıyorsun.
Evli olupta daha beterini yapan var nedir diye sorduğum yere. Biz üniversitede kalırken kızlı erkekli bilmemne diye gidiyorsun. Bunun evli olup daha beterini yapan var dediğin konu ile hiç bir alakası yok.
Ben alakası var demedim.
Zaten sen dahil dışardan okuyanlar tek düze anlamasın diye yazımı ekleme yaptım.
Ayrıca ne örneği gösterme mi istiyorsun.
TV'lerde, gazetelerde ve etrafımızda binlerce örnek var.

Şimdi sana Fatma Ahmet'le böyle böyle yaptı. Sonra Ayşe Veli ile şunu şunu yaptı gibi mahalle karıları gibi dedikodu mu yapayım!.

Alıntı:
O bahsettiğin kesim türkiyede taş patlasın %2 yapmaz. Ama gözüne batıor ısrarla ve bunu direk olarak evlilik öncesi seks ile bir irtibatını göremiyorum.
İnsanların bir arada oturması normal, insanız.
İran ile bu konunun bir alakası yok.
Alıntı:
Başta iran olmak üzere mi yuh yani bukadar olur bukadar saptırılır.

Bu konud başa koyman gereken yer. Bahsettiğiniz evlilik öncesi herhaltı yemenin anavatanı Avrupadır, Hollanda da evlenmeleri bile mümkündür.
Yine topu taca atıyorsun.
Sen anlayamadığın için topu taçta gördün galba.
Herşeyin bir dengesi olması babında söyledim.
Türkiye'de evlilik öncesi seks olayının büyük bir çoğunlunun nedeni bu aşırı baskılar.
Ve bu baskılar yapıcı değilde daha çok dini eksende ve tabu olarak olunca insanlar daha çok yöneliyor bu dediğime.

Hatta daha geçen gün gazetede okudum.
Kiminle İran'lı bir kadınla söyleşi yapmışlar ve kdın aynen bunu diyor.
Bu baskıların sonucunda ülkede eşcinsellik arttı.
Yani sözüm ona ahlaki düzene sokacaz derken tersten yemişler gölü.

Alıntı:
Dul bir insanla hiçbir çekincem olmadan evlenebilirim. Çünkü iffetini ayaklar altına almamıştır.
Dul ya da bekar.
Bir kişi ile evlenmeden önce o kişinin namuslu olduğunu yani senin deyiminle iffetini koruduğunu nasıl anlayacaksın.