09-07-2007, 18:41
|
|
...Dengesiz...
|
|
|
|
Alıntı:
UNdocab´isimli arızadan alıntı
EVli olupta ne ahlaksızlar var diyosun.
İstisnalar kaideyi bozmaz diye birlaf vardır. Tutup da uç örnek getirip ispat yapmaya çalışamazsın.
|
Benim tepkim evlilikten önce seksten önce bir bayan ve erkeği aynı evde kalmasına bile ahlaksızlık olarak nitelendirilmesidir.
Açıkçası üniversite zamanında çok kez erkekli-kızlı ortamlarda kaldık. Ama kesinlikle hele hele üniversite zamanımızda olmasına karşın ahlaksızlık adına zerre bir vukuatımız olmamıştı.
Benim canımı sıkan bu saçma ön yardı.
Alıntı:
Bir imza nın ne anlattığını söyleyim sana.
O imzasız doğarsan piç olursun. eğer bir iki kardeşin daha varsa böyle bir level üste atlar o..spu çocuğu olursun.
Anladın mı farkı?
|
Ayrıca burada yazdım mı hatırlamıyorum ama genel olarak evlilik konusunda eğer kişi çocuk yapasaksa zaten isterik olarak evlenir diyoprum hep.
Zaten benim gözümde o saçma imza oalyının tek getirisi çocuğun belli bir statüye sahip olması.
Onun dışında benim için hiç önemi yok.
Ki beraber yaşayıp hiç çocuk yapmadan yaşayan insanlar var mesela. 
Alıntı:
Yakında Bazı filmlerde gördüğümüz sahneler gerçek olacak.
Baba içeri girer kız yatakta başkasıyladır.
- Baba görmüyormusun sevişiyorum
-Pardon kızım rahatsız ettim kapıyı çalmalıydım.
Oldu siz devam edin gittiğiniz yolda.
|
Mesela İran'da bayan ve erkeklerin aynı ortamda durması bile yasak.
Hani bir birlerinin elllerini tutmaları ahlaksızlık ve günah sayılıyor bunu geçtim ama bu kadar kafasız bir şekilde ahlak sağlamak ne kadar doğru.
Çünkü demek sitediğim Türkiye'de bazı beyinlerin amacı bu. ( Hatırlarsınız vakit denen paçavra zamanında küçük bir balerin kızın etek bölgesini sansürleyecek kadar zihinleri körelmiş ve bir o kadar da iradelerine sahip çıkamayacak kadar bozuk zihniyete sahipler. )
Mesela başta İran olmak üzere bir çok ülkede ( daha doğrusu bu tarz çağ dışı uygulamaların olduğu ülkelerde... ) eşcinsellik artmış ve almış başını gitmiş durumdadır. 
|