Bu olayın ünlü bir insanın başına gelmesi tabiki ses getiriyor... Bu kadar üzülmenin sebebi budur... Buraya bu konunun açılmasının da sebebi budur... Hiç tanımadığımız birinin, istisnalar dışında, başına gelen bu olayı, ölüm kalım savaşını bu şekilde yansıtmayız! Ama kendi adıma konuşmam gerekirse, hiç tanımadığım bir insanın başına gelenleri gazetede okuduğumda ya da televizyonda seyrettiğimde yine de ağlayan bir insan olduğum için bu konuya gelip duygularımı, düşüncelerimi paylaşıyorum...
Alıntı:
magnvs´isimli arızadan alıntı
Herkesin tepki biçimleri farklı ya da belki ben odunun tekiyim ama yeterince dramatik olan bir olayı daha da dramatik hale getirmeye çalışmak, bu kadar duygusallık yüklemek niye ben anlamıyorum.
|
Bu olayı dramatik hale getirmekle ne kazanabiliriz ya da ne kaybederiz... Duygu olayıdır bu... Ortada talihsiz bir kaza ve bu kazanın sonucunda ölüm kalım savaşı veren gencecik bir insan var ki bu insan tanıdığımız, ekranlarda gördüğümüz biri... Evet ağlıyorum, sürekli takip ediyorum ve ayağa kalkmasını diliyorum, oldukça dramatik...