Alıntı:
Draniel´isimli arızadan alıntı
Dostum inan bana Yorumun ve Belki kendince aşağılama sözcüğü olan Ama Biyolojik anlamda Her canlının geçirdiği bir sürecin adını kullandın Evet Yaşım itibari ile Ergen Sınıfında olabilirim Bunu yalanlayamam.Hatta Bunu bende söyleyebilirim.Fakat İnan yorumun ufakcıkda olsa umrumda olmadı Bir Konuyu bir cümle ile kestrip atan bir Adama ne diyebilirimki Eğer bu şekilde bir yorumla konuya noktayı koyabiliyorsa Konuyu ve doğal olarak beni dikkate almamıs demektir Eh beni dikkate almayan bir adamı neden dikkate alayımki.
Dostum inan bu bir isyan değil veya kendimi ifade için yazdığım bir yazıda değil Takdir edersinki Burda yazdığım yazıyı kimse görmeyecek veya bir nobel ödülü almayacağım Sadece Burdaki bazı Senin tabirinle ergen olmayan arkadaşların Daha teccübeli olduğunu düşünerek ve belki bana yardım edebilirler diyerekten yazdım Ama Ne yazıkki hormonel olarak olmasada Düşünce yapısı olarak Kıt olan insanlarıda gördüğümü söyleyebilirim..Ve eğer Dikkate alarak okuyorsan Sana bir sorum olacak Ergenlik nedir Kendini ifade etme için olan isyanlardan olusan bir dönemmi sadece.Belki Ruhsal olarak Bu durumu yaşadığın ve bu durumun kötü oldugunu düşündüğün için Sana göre Bir Aşağılama cümlesi olarak kalmıs... Ben böyle düşünmüyorum Her yaş Aralığında insanlar vardır Kendimi ifade etmenin benim için Pek bir yararı olacağınıda düşünmüyorum.Kendimi Kanıtlama çabammı(eminim bu yazıyada öyle birşeyler diyeceksin) Neden kendimi kanıtlamak isteyeyim ki eğer bir olay karşısında bir insana üstünlük sağlamak yada bir arkadaş ortamına girmek için Kendimi kanıtlama gereksinimi duyuyorsam bu Tamamı ile Egoistliktir Egomu tatmin etme isteğidir Ben buna gereksinim duymuyorum senin bunun altına yazacağın Kendince İyi olan yorumlarını da duymak istemiyorum... Evrende En tiksic şey Ergen isyanı ise. Şu anda evrenin En tiksinc şeyini yaptım...Okuman bittiyse Sayfayı terkedebilir yada Ayar vermeye çalısabilirsin Fakat Unutma bu yazıyı yazmamın tek sebebi can sıkıntısı sabahı görmem lazım...
|
kusura bakma dostum(!) ne yazdığını okumadım