Tekil Mesaj gösterimi
  #2113 (permalink)  
Alt 22-01-2012, 02:26
Kafadar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kafadar Kafadar isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

vay canına bu gördüğüm aşkın rengi olsa gerek beni benden aldı mest oldum..
ayyy sorma içim bir hoş bu gece hep böyle renkler göresim var..

vay canına bu duyduğum aşkın sesi olsa gerek beni benden aldı kayboldum
ayyyy sorma içim bir hoş bu gece hep böyle sesler duyasım var..

çıktım ben yoldan bir kere artık ne halim varsa göresim var..

aşık olasım var..

hhehehehh

ol ..bul..

Neyi?

Belanı!

Ol...gör..

Neyi?

neyi olacak, dünyanın kaç bucak olduğunu..

Aşık olası olmak...Alıcılarımı açtım bekliyorum sinyal görürsem sinyal vereceğim...

Hemmen alıcı frekans listesi, tarama parametreleri gelsin bakiimm

Ali genç dinamik eğlenceli sadık ve sevimli
Sinyal gücü 11804 mhz polarizasyon dikey vertikal symbol rate 2222 kapsama alanı her yerden

Ayşe güzel ateşli tabuları yok verici
Sinyal gücü 111777 mhz Polarizasyon yatay horizontal symbol rate 1598705867453657879980808 Kapsama alanı her yerden

tek tek olmuyor böyle yav en iyisi otomatik tarama yapmak...
Bu ne yahu? hehehhhh

Yok yok sinirli değilim gayette sakinim. Elimde bir su bardağı tarçınlı çay var bittikçe yeniden dolduruyorum bu kaçıncı bardak bilmiyorum. ... Tarçınlı çay dediysem bu öyle hazırlaması saatler süren özel bir çay değil gidin markete bakkala aktara verin 1 lira alın odun tarçını kırıp kırıp atın demliğe buyrun mis gibi tarçınlı çay...ohhh
Ha bir de, aklıma gelmişken hatırlatayım tarçın deyip geçmeyin zira o şekilsiz odun parçası zengin kalsiyum, magnesyum, lif ve demir kaynağı olmakla beraber tadıyla damağınıza hoş bir tat bıraktığı gibi, faydaları ilede sağlığınıza hizmet eder...copi paste bilgileri bir kenara bırakıp geçelim aşkın faydalarına.. aşkın bir tek faydası vardır o da bir kere olduktan sonra tövbe deyip köşeye çekilmek ve bundan sonraki olasılıklardan uzak durmaktır..

Ben oldum bir kere.. oldum da ne oldu?

Hayatım şimdi daha mı güzel, daha mı anlamlı? nerdeeee işte bu yüzden öğütlüyorum size hala yakalanmadıysanız uzak durun bu hastalıktan...Hasta insan mutlu olabilir mi? olamaz eee aşkta bir hastalık olduğuna göre demekki neymiş aşıkken mutlu olunamazmış heheh hehehhh.. zaten mutsuz biriyseniz iyice eder kaçarı yok..Ha ama sen diyorsan ki bir kaç aylık kelebek etkisini nice nice travmalara değişmem ol o zaman durma..Ama aşık olduktan sonra sen eski sen olmayacaksın bunuda unutma. Bende eski ben değilim mesela.. Bu hastalığa yakalanmadan önce neşeli kıpır kıpır anı yaşayan biriydim. Şimdi binbir çeşit kıskançlık kavgası, intikam oyunları, kafada yazıp çizdiğim senaryolar derken beynim mikiliyor saate bir bakıyorum akşam olmuş gün bitmiş ama ben hala seneryo yazıyorum ..yatakta...Niye böyle dedi? Derken tam olarak neyi kastetti? vs vs vs .. ee boşuna demedik aşk hastalıktır diye..

Ulen keşke önümde bir eksileme butonu olsada aşık olası olanlara bassam eksiyi bassam eksiyi! Anlayamıyorum yahu ruhum daralıyor, duvarlar üstüme üstüme geliyor sanki.. darallar geliyor yahu darallar geliyorrr..Yakmayın kendinizi..

Hala istiyor musun aşk?

Cevabın evetse buyur ol, çıldır, kendi kendini yiyip bitir, İki kere gül on kere ağla.. Buyur ol...Ama sakın buralara gelip salya sümük şeyler yazma..

Çayım soğudu, ben çayıma geri döneyim

hehehhe hehehehhh