03-01-2012, 21:55
|
 |
Taze Arıza
|
|
|
|
Efendim, deminden beri gezinip bakınıyorum sitede cevap bekleyen ne gibi sualler sorulmuş, kimler yardımıma ihtiyaç duymuş diye....Yardımsever bir insanım sonuçta..gezine gezine bu başlığa kadar geldim.. benim gibi zengin gönüllü, yardım sever kimler var görmek istedim..
Aman efendim bir de ne göreyim, caligula nın yoruma takıldı gözlerim..
ayar verme sorumluluğunu layıkıyla yerine getiren öyleki okuyanı hiçliğe sürükleyen o yoruma..
bende kendi yorumumu yazmak istedim.....
Yahu caligula, nasıl oluyor da arkadaşın ' Saçmaladıysam affola ama, bir şeyler yapmam lazımdı ' şeklindeki başlığından sonra dönüp 'ergen isyanı en tiksinç şeylerden biri evrende peh' türü bir yorum yapabiliyorsun?
Yaptığın yorum senin daha olgun bir insan olduğunu mu gösteriyor?
Hayret.. Bazı insanlar nedense ayar verme servisi sorumluluğuyla bakıyorlar hayata ve insana..Özellikle de bu gibi yerlerde..
Konuyu 'ergen isyanı' diyip kestirip atmadan, gönder tuşuna basmadan evvel dönüp yaptığın yoruma bak ki o anda artık sahibinden çok sana ait kelimelerin ve dahi tek tek harflerin çarptığı tellerin kibir ve nefretle titreşerek çıkardığı sesin ne kadar tiksinç bir ses olduğunu duyabilesin...Bir hayrım dokunmayacak, tenkit etmeyim bari diyebilesin?
Ama nerdeee ayar şahane...
Ben, birçok kişi tarafından küçümsenen bu şeyin hem hormonla hemde özellikle kendisini ifade etmek ve birey olmak isteği ile alakalı olduğunu düşünüyorum..
Çünkü ergenlik öncesi gençler aile ve toplum ile kendi aralarında sınır koymaz ve birey olarak kendini farketmez; bu sağlıklı bir şeydir... Birey olmak için verilen butür tepkiler doğaldır sonra giderek daha dengeli düşünürler..
Kendilerine güvenleri arttıkça karşısındakine de güvenebilirler ...
Şimdilik böyle..
Lazım olan biraz zaman..
|