Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 17-06-2007, 17:04
akRAP akRAP isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Raporlu Arıza

Smile Askıda Kahve... Sepette Ekmek...

Az Önce Dışarı Çıkmam Gerekti,Çıkarken "Dönerken Siparişi" Aldım Tabi
Ekmek Sipariş Edildi Ev Tarafından,Tamam Dedik Çaresiz

Ekmek Almaya Fırına Girdim ve O Fırının da Sepet Uygulaması Başlattığını Gördüm,Baya Hoşuma Gitti

Bilmiyorum Sizin Oralarda Var mı ama Artık Burdaki Tüm Fırınlarda "Bir Ekmek de Sepete" Olayı Başladı

Avrupa'da Cadde Cafélerinde Kahvaltı Yapılır Bilirsiniz,İnsanlar Bu Cafélerde Kahvelerini içer ve Güne Öyle Başlar "Askıda Kahve" Sistemi Geçerlidir Çoğu Caféde,Gidip Kahveni Söylersin,Bi' Kahvenin de Parasını Verir Askıya Astırırsın,Fakir Biri Gelir O Askıdaki Kahveyi İçer,Para Vermeden Çıkar Gider

İşte Bu Fikrin Ekmek Olarak İthal Edilmesi Çok Hoş

Normalde Dilencilerden Nefret Ederim,Eli-Ayağı Tutan Biri Başkalarına Muhtaç Yaşamayı Kabullenmişse Kendini Aşağılayabileceği Kadar Aşağılamıştır Zaten,Elden Gelen Birşey Yok ve Küçükken Kuzenimin Söylediği Cümle Çınlanır Kulağımda "O Dilenciye Vereceğin Her Milyon,Sana Başka Bir Dilenci Olarak Geri Dönecektir,Onlara Bu Kötülüğü Yapma..."

tabi Bazen patis'in Vicdanı Yüzünden Kıyamasam da

ama Ekmek Konusunu Bunun Haricinde Tutuyorum,Gerçekten de Çalışamayacak Durumda Olup,Yardıma İhtiyacı Olan İnsanlar Tanıyorum ve Sıcak Bir Ekmek Onların da Hakkı

Az Önce Bi' Tane Sepete Koydurdum,Kendini iyi Hissediyo' İnsan

Yakınlarınızda Bu Uygulamaya Geçen Fırın gibi Yerler varsa Siz de İhtiyacı Olanlardan Sıcak Bi' Ekmeği Hor görmeyin

Hayatta Hiçbir şeyim Az Olmadı Senin Kadar.
ve Hiç Hiçbir şeyi İstemedim,Seni İstediğim Kadar..
Sen de Başını Alıp Gitme Ne Olur...

Konu akRAP tarafından (17-06-2007 Saat 17:22 ) değiştirilmiştir..