Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 29-12-2011, 21:22
Draniel Draniel isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Standart Saçmaladıysam Affola Ama Birşeyler yapmam lazımdı.

Ben Tekrar hatırlatıyorum ben liseli bir insanım Ve Lanet olası Tarih dersi Din dersi ve diğer saçmalıklardan artık bıktım usandım Bu aptal sistem içerisinde Biz varız diyebilmemiz lazım 12 yıldan beri Kesintisiz Okuyorum 3 yıldan beri Kendimi Anarşist olarak Tanımlayabilirim İlk başlarda Çok dokunmazdı Okula git gel Her koyun gibi Ölmeyi Bekle Şanslı isen Bir şekilde sistemde İyi yerlere gelir yada Çarklar altında ezilirsin Ama Her gün Karşıma geçen sistemin kölesi Olmus Hocalar - Aptal Öğrenciler Devlet memurları Bankacılar iş yeri sahipleri görmekten bıktım Din sınavı için çalıstırıyorlar Hocanın anlattıkları Lord of the rings filminden bir sahne anlatan insan kadar değerli benim için Her kelimesindeki Görmeden inanısını ve aptallıgını seziyorum Tarih derslerinde Geçmişte Sözde yaptıgımız olaylardan bahsediliyor Kalkıp Banane bunlardan Benim İşime yaramaz Bu Aptalca sisteminizde bile Yaşamımı sürdürmem için Buı günü düşünmem lazım Geçmiş Umrumda degil dediğim zaman Nedense Disiplinlik olup Kendilerini Baş halka zanneden Sistemin köleleri ile karşı karşıya geliyorum Bu lanet sistemde Tek yapabildiğim içmek Varolmak ve Onları görmezden gelebilmek için tek yapabildiğim içmek Fakat Artık öyle bir noktaya geldiki Kolay sinirlenip Hiç kimsenin Anlayamayacagı sözler sarfediyorum

Toplum baskısı.Aile baskısı. ve Varolma Çabam Artık kemiklerime kadar kemirmek için bana Dönmüş bir durumda.