Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 16-06-2007, 16:50
Meleğim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Meleğim Meleğim isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Arıza

Angry Bir Kargo Firmasından An İtibari ile Bu kadar Nefret Edilir!!!!

Perşembe günü, Ankaradan verilmiş bir kargo, bugün cumartesi olmasına rağmen hala yerine (Erzurum'a) ulaşmadıysa, lanet olası kargoyu aradığında, bizden böyle bir çıkış yok dendiyse. Ulan var da bu dingillerin mi haberi yok diyerek, Erzurum u arayıp oradaki iyi niyetli bir kargo çalışanı ile görüşülüp; "hanfendi, şirketinizin bütün kargo gönderimlerine bakıyorum, Erzurum'a herhangi bir kargo göderiminiz gözükmüyor" cevabını alırsanız, Pazartesi günü ihale varsa, ihale için onca noter masrafı, teminat mektubu masrafı yapıldıysa, üzerine üstlük bu ihale alacağın bir ihaleyse ve ederi büyükse...

Ben bu Allahın cezası kargo firmasını mı geberteyim, yoksa o kargoyu teslim ettiğimiz adamımı...? Şu anda o kadar kızgınım ki... İsimde veriyorum. Aras kargo... Ankara Aras kargodan hakikaten nefret ettim...

Ya işinizi yapın ya da ben neden bu işi yapamıyorum diye bir düşünün değil mi? Yok, isimleri yeter... Ancak, İstanbulda çalıştığım Aras kargo şubesini ayrı tutuyorum. Çetelesini bile tutmadığım onlarca kargomu yerine zamanında ulaştırmayı başardıkları için...

Ama, yok ben arayıp kavga edeceğim, dayanamıyorum...

Gözlerimdeki yansıman
Senden öte bir sen.
Sana vereceğim o can
Benden öte bir ben.

Eray ÇINAR