Tekil Mesaj gösterimi
  #3 (permalink)  
Alt 16-06-2007, 13:21
timm_ timm_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
tamirden geçmiş hali

Alıntı:
LYNX´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
CNN Türkte şu an bir canlı yayın var , 4 gazeteci ve Ahmet Hakan oturmuş RTE ye oy toplamakla meşgul gibi ama orda bir isim var
Eleştirdiğim , bazen doğru yazmış dediğim , bazen kızdığım
ama ılımlı olmaya çalışmasını ve düştüğü durumu anladığım bir isim.
ERTUĞRUL ÖZKÖK.
Çok eğtimli bir insan , kaliteli bir insan , son derece kibar , dünya görüşü olan ve aydın bir insan ama diyet altında ve bu programda Türkiyenin önünde nasılda RTE ye soru soramayan , gözlerinde acı ve kendininde farkında olan bir mana ile son derece değerli bir gazeteci olabileceken böyle ziyan olan bir insan.
Çok üzüldüm , bir an içim burkuldu.
Hatanın neresinden dönersen kardır ... umarım döner ve gerçek laik kimliği ile üstlenmesi gereken gerçek gazeteci kimliği ile döner.
hocam programı izledim ,skyturk'le dönüşümlü zap yaptım gerçi ama genel olarak takip ettim tam olarak neye üzüldüğünü anlamadım ?

''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak.
dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek...''

kinyas ve kayra