11-11-2011, 22:26
|
 |
Taze Arıza
|
|
|
|
Bende bir zamanlar günlerce tartışmıştım bu konuyu... Ciltler dolusu kitaplar devirmiş hatta kütüphanelere kapatmıştım kendimi..
Öyle uzun uzadıya indirip kaldırmanın alemi yok dostlarım....
büyük büyük araştırmalarım neticesinde nihayet bir sonuca ulaşmış bulunmaktayım, siz kıymetli okuyucumlarımla da bu sonucu paylaşmaktan bahtiyarlık duyacağım canlarım..
Bir fıkra yardımıyla anlatacam vardığım sonucu
Adamın biri California'da bir kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış.. Adam lambayı kumların içinden çıkartmış ve dalgasına "Belki cin çıkar" deyip ovalamış lambayı..harbi harbi cin çıkmış lambadan...
Adam şaşırmış filan..cin başlamış konuşmaya demişki' bu ay içinde bu dördüncü çıkarılışım ve bu işten sıkılmaya başladım, bu yüzden 3 dileği unut.Sadece 1 dilek hakkın var!" ..
Adam oturmuş bir süre düşünmüş filan ve "Her zaman Hawaii'ye gitmek istedim, ama uçaktan korkarım ve deniz beni kötü tutar. Benim için Hawaii'ye bir köprü yap bçylece arabayla oraya gidebileyim" demiş...
Cin gülmüş ve "Bu imkansız, bu işin lojistiğni düşün,küprünün ayakları nasıl Pasifik'in dibine ulaşabilir, Ne kadar beton gerektiğini, ne kadar çelik gerektiğini düşün.. olmaz, başka bir dilek düşün'' demiş.. Adam kabul etmiş ve başka bir dilek düşünmeye başlamış...
En sonunda, "Dört kere evlendim ve boşandım..Bütün karılarım her zaman duyarsız olduğumu ve onlarla ilgilenmediğimi söylerdi... Bu yüzden kadınları anlayabilmeyi diliyorum...Nasıl hissettiklerini ve neden ağladıklarını, bir şey soylemedikleri zaman gerçekten ne istediklerini...onları nasıl gerçekten mutlu edebileceğimi bilmek istiyorum..."
Cin cevap vermiş;
"Köprü iki şeritli mi olsun, dört şeritli mi?"
....
heheh hehehhhhh
Konu Kafadar tarafından (11-11-2011 Saat 23:01 ) değiştirilmiştir..
Sebep: miş evladım yanlış yazmışın
|