|
Kusura bakma ama ben de kendimi keriz gibi hissediyorum "daha ne istiyorsunuz" diyenleri görünce.
Diyabakırda Newroz'da açılan gökkuşağı bayrağı için içindekilerle mücadele ettiğin yetmezmiş gibi bir de sözüm ona bu aydın takımı tarafından da "ibne" olarak yaftalanıyorsun.
Hayır ibne olmaktan gocunduğumdan değil de. Hani nerde kaldı insan hakları, kadın hakları ve hakların belki de en göz ardı edilen eşcinsel hakları? Kürt olunca ona da mı sahip çıkmaya hakkımız yok?
Bu kadar mı kör ediyor gözlerinizi Beyaz Türk olmak da şu ötekileştiren dilden bir türlü arınamıyosunuz?
Kimse kusura bakmasın bunlar hep Ertuğrul Özkök'ün yetiştirmeleri. Kullandıkları dil de aynı, %99'u yalan yanlış olan ezber argümanlar da. Kendilerine anarşistim, feministim falan deseler de pek inanıp güvenmemek lazım bunlara.
Şimdi şu alchemy'e sorsan özgürlükçüdür ha. Kimseye pabuç bırakmaz mevzu kadın haklarına gelince. Bıraksın da demiyoruz zaten de bu işin gelip en sonunda Beyaz Türklüğe ve Atatürk'e düğümlenmesi de benim çok canımı sıkıyor.
Alınmayın ama kendinize anarşistim diyorsanız öncelikli yapmanız gereken bunları içinizen ayıklamak.
Çünkü hiç kimsenin artık bu egemen zihniyetin "daha ne istiyorsonuz" çıkışmalarına biat etmeye ve "peki tamam" demeye niyeti yok. Çünkü cin şişeden çıktı ve çok fazla şey istiyoruz.
|