Tekil Mesaj gösterimi
  #6 (permalink)  
Alt 31-05-2007, 00:02
LYNX LYNX isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Raporlu Arıza

Susam sokağını örf ve falan uymuyor diye kaldırdılar , bir çok çocuk bi çok şey öğrendi ve çok yararlıydı ...
Hacıvat ve Kargöz var , birbirine vurup kıpraşan arkadaşlar , bunun dışında kel oğlan var , sonra hacıvat var , karagöz var , kel oğlan ve hacıvat var , bu arada karagöz var , nasrettin hoca var , karagöz ve hacıvat var , bunun dışında aklıma gelen hacıvat var , birde karagöz var ...

Bu arada bence hiç bir programı yasaklamamak gerek neden derseniz her çeşit insan ve hitap ettiği bir grp var , şimdi ben pop star yada bir kaç program olduğunu bilmiyordum , devamlı digi türk de film kanalları ve cnbc-e izliyorum , bu progralardan bir ikisine baktım ve hiç beyenmedim ve iğrenç buldum , seyredilecek gibi değil ama bu demek değildirki bunları yasaklıyalım , ne yapalım yani ben sevmiyorum diye başkalarıda seyretmesinmi? ...
Sonra TV nin kumandası var Beyenmiyorsan izleme .... sonra bin tane özel şifresiz kanal var ... digi turkun olayla ne alakası var , kanalturk , kanald star falan da iyi filmler veriyor sonra CNBC-E ve cnbc-e nin kardeş kanalı var ...zararı olsa olsa boş beyinler için olur o da zor aslında , sadece vakit geçirmek için ... ama çok sık olarak delikanlılık gibi falan bir garip kültür empoze etmeye çalışan diziliere dikkat etmek gerek , bunuda eğtimle mücadele ederek yapmak gerek , yoksa ortalık kasım paşa özentisi her işini şiddetle çözen delikanlıdan geçilmeyecek ...

Bu arad RTÜK ve sansüre de karşıyım ve her türlü filmin sansürlenmesine ...

Konu LYNX tarafından (31-05-2007 Saat 00:06 ) değiştirilmiştir..