Tekil Mesaj gösterimi
  #4 (permalink)  
Alt 30-05-2007, 16:06
timm_ timm_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
tamirden geçmiş hali

Tolga dostum üzülerek karşı çıkmam gerek.Kapitalizm'in beşiği amerika'da inan bizden çok daha fazla tembel ve yaratıcılıktan uzak "homer simpson" protipinde insan var.Ama adamlar süper güç.

Ülkenin bu durumda olmasının sadece bu programlara yüklenmesini doğru bulmuyorum.

popüler kültür'ü oluşturan birsürü etken var.Ki popüler ineklik desek daha doğru kültürle alakası yok.

İzlettirmemeye gelince:

"Beğenmiyorsan izleme" diyenlere dalasım geliyor.Sanki anadoluda her evde digiturk,kablo var :/

Çoğu ev hala sadece ulusal kanalları izleyebiliyor ve bunlarda aynı anda benzer saçma programlar var.

AB grubu da izliyor,ortadirekte,varoşlarda...Milletçe meraklıyız kavga gürültü izlemeye yada yatak sırlarına.

Yolda delik görsek toplanıp bakarız noluyo diye.

Çözüm önerileri bulalım/bulmaya çalışalım bu topicte bari birişe yararız

''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak.
dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek...''

kinyas ve kayra