|
Bence bu olay cok fazla buyutulecek bir olay degil??
Neden mi:cunku boş bırakma yada değiştirme hakkı bize verliyor evet belki bunu 18 yasından sonra yapıyoruz ama zaten o yasa kadar ailemizin gozetiminde buyuyoruz ve onların dini bizim dinimiz oluyor.O zamnda 18 yasında haklarımıza sahip oldugumuz zaman kişi istedigini yapabiliyor.
Toplum baskısı diyorsunuz ,kişi toplum baskısı tabuları yuzunden değiştiremez diyorsunuz ,inanmayan yada baska bir dine inanan insan inanın cok rahat değiştiriyor.Cok fazla örnegini gordum.Bu aynı sey gibidir.
Inandıgın birşeyi almak istersen kimse onunde duramaz.
ayrıca sadece kimlik gibi aslında devlet kurumları dısında cokta onemli olmayan bir belgede varsın dinim yazsın ,yanlış yazsın varsın dogum tarıhımı yanlış yazmıslar olsun ,
onemli olan hissettigindir.onemli olan senin yasadıgındır.
Bazı olaylara cok fazla takılıyoruz ve cok buyutuyoruz.Herseyın mukemmelini talep eden insanoglu ,kendisi mukemmel degilken nasıl bunu bekleyebiliyor anlamıyorum.
Suanda K.Irak'a gonderilen askerlerimizi konusmak varken ,ben gundeme bu tarz olayların getirilmesini dogru bulmuyorum.
evet bunlarında bir zamanı var,
Ne zamanki dısarıya karsı guvenli bir durusumuz olur ne zamanki ,devletimizin yonetiminde dogru işler yapılıyor olur :işte o zaman bu ince ayrıntılara inerek kırışmış ceketteki ,kırışan yerleri duzeltiriz.
Ama durunda once bir ceketi giyelim .
|