|
Öncelikle ne kurdum ne de turkum. Sadee gorduklerımı soyluyorum. Bu ulkede kurtlere üvey evlat muhammelesi yapıldıgının kanısındayım. çok kurt arkadasım var ve Okdarda turk arkdasım var. Ama hepsınde gordugum farklı bır yapı var. her insan bıbırının yerını tutmuyor. Bır turk bi kürde Üvey evlat muhammlesi yaprken diger bır turk öz evlat muhammelesı yapabılıyor bu aynı sekılde kurtler ıcınde gecerlı. Kurtlerde gordugum kotu yanlardan bır kacı,
Kurt arkadaslarımıın bazıları hem bu Ulkenın Ekmegını yıyor hemde bu ulkenın askerlerıne kursun sıkıyor. KUrtlere s sıze hak sunulucak ama oncelıkle pkk sorununu cozun denıldıgınde. kurtler tamam bız cozerıp dıyıp OLtaya gelıyolar. hayır arkdasım ben burdan kurtlerın pkk oLDugunu Anlarım. Neden kendını pkk Gıbı lense edıyorsun? sonrada hanı bızım haklarımız???
Bu topraklarda yasıyorsak bu ulkenın catısı altında yasıyacagız bagımsız bır kurdustan dıye bırsey mantıksızdır : Ozman sıızn kardeslıgınızden ben suphe ederım...
Konusma olayına ıse ben sanmıyorumkı kımse Aranızda konustu dıye Sıze ter cıksın. Ama bunu herkezeacık yerlerde toplum ıcınde soylersenız bu seferde olmaz.
Turklerde gordugu kotu yanlar,
Aşırı milliyetcı olmak: bu cok KOtu bısey arkdaslar herseyın asırısı kotudur. Kurtlere 2. insan muhammelesı yapmak olmaz . bi yerden bız kardesız dıyorsunuz. ama diger yandan bUNU uygulamaya gecırmıyorsunuz.
Doguya yardım yapılmadıgı apacık ortada bunu neden tartsır hale getırıyorsunuz ona anlam vermedım. Her NE kdar karadenızlı arkaslarımız bızde dogu kesımdeyız bız nıye durumumuzdan sıkayetcı degılız diyorlar. ama benım gezdıgım kadarıyla kardenize yapılan yatırımlar cok cok daha fazla kurtlerın yogun yasdıgı yerlerden.
Arkadasım aslında konu turk kurt tartısması olmamalı bence ondan daha muhım olan bı olay varsada ingilizcedir. Amerıkanın ıngılızce oyunu turkıye cok iyi sekılde ılerlemekte ve buna kımse dur demıyor Ama olay turk kurt mevzusu olunca her agızdan bı ses. BEn bılıyorumkı BU amerıkalıların oyunu devam ederse 2 3 nesıl sonra Artık ne turk ne de kurt dıye bısey kalıcak....
HErkez kardesız dıyo.... Agızdan cıkarması cok kolay bir Cumle ama bunu uygulamaya gecıren kac kısı varkı...?
Gülfiroz KArdesım yazını okudum ve cok begendım senın adını ıstedıklerının olması dılegıyle...
|