21-05-2007, 19:22
|
|
Raporlu Arıza
|
|
|
|
Yine Lanet Bir Fitness & Body Günü Sona Erdi ve Sırt Yan Bağlarını Kopardık Sanırım Bugün :/ Sola Çekiyorum Hafif 
Bugün Çalışırken Eş- Dost Kendimize Bi' Katalog Yapma İşine Giriştik ve Hem Çalıştık,Hem Eğlendik,Çocuklar gibi Şendik 
İşte O Eşten Dosttan Duyduğunuz Body Salonlarında Adamın Nuna Koyan Aletlerden Birkaçını Tanıycaz Bugün 
Şu Aletle Kol ve Sırt Kaslarımı Geliştiriyoruz,Aynı Zamanda O Tutacağa Asılıp Ayaklarımızı Yerden Kestiğimizde,Bu Alet Bizim Kilomuzu Tartıyor ve Miligram Sapmıyor 
Resmi Büyüt Dediğinizde,Suratımdaki O "Hayat Ne Güzel,Kuşlar ve Böcekler" İfadesini Görebilirsiniz 

Şu Alet Kanatlarımızı Geliştirmeye Yarayan ve En Zorlandığım Aletlerden Birisidir
3. Setin Sonlarına Doğru "Allah Canımızı Alsa da Kurtulsak" Diyoruz Mütemadiyen 

Yine Bu Alet de Kanat Geliştirmek İçin,Fakat Aynı Zamanda Kolları Uzatmaya da Yarıyor
Mesela Ben Vücuda Başladığımda Kollarım 75 cm iken Zamanla,Zorlamayla Şu An 85 cm Olmş Durumda...
Goril Gibi Dolanıyorum Ortalarda Mutfakta Otururken,Salonun Lambasını Yakabiliyorum Oturduğum Yerden 

Sonlara Doğru Minimal Ağırlık Çalışmalarıyla,Isınan Vücudun Birden Soğumamasını Sağlıyoruz 

ve Artık 2-2,5 Saatin Sonunda,"Ulan Bi' Lambam Olsa İçinde Yaşayan Bi' de Cinim Olsa,Gelse, 3 Dilek Hakkın Var Sahip Dese,Ekmek Su ve Sigara İsterdim Anam Avradım Olsun" Diye Düşündüğüm Bitkin Düşmüş Halet-i Ruhiye 

ve İşte Bir Gün daha Böyle Bitti...

Bir Zamanlar Hayaldi... BüyükŞehir Belediye Çalışıyor :/
Önemli Not: All Rights Reserved Falan... Her Hakkı Saklıdır...
Sahibinden İzinsiz Hiçkimse DuvarKağıdı Yapamaz veya Salya Akıtamaz... Teşekkürler...
Hayatta Hiçbir şeyim Az Olmadı Senin Kadar.
ve Hiç Hiçbir şeyi İstemedim,Seni İstediğim Kadar..
Sen de Başını Alıp Gitme Ne Olur...
Konu akRAP tarafından (21-05-2007 Saat 19:29 ) değiştirilmiştir..
|