14-01-2011, 22:57
|
|
Equites
|
|
|
|
Alıntı:
dalse´isimli arızadan alıntı
aslında yunanlılardan, romalılardan, iyonyalıların torunlarından, biraz zorlarsak iranlılardan falan da özür dilemeliyiz, ne de olsa bizler Faşist ve emperyalist ilan edilen sömürgeci ve de 3000 yıldır Anadolu'da yaşayan insanların elinden topraklarını almış bir milletin torunlarıyız.. yazık değil mi Hrant kardeş? ne gerek vardı kalsaydık orta asya da kuraklıktan hepimiz ölseydik? ama bir taraftan da kendi kendime soruyorum , diyorum ki ulan acaba onlar ellerindeki kaynakları insan oldugumuz için bizimle paylaşsalardı, belki de bizimkiler anadoluyu zorla almak zorunda kalmazlar mıydı acaba ???yok yok HRANT kardeş sen haklısın, herkes kendi önünden yesin değil mi? bu arada siz ne zaman azerilerden özür dileyeceksiniz?? bence ona da gerek yok, siz cani misiniz ki bizim gibi soykırım uygulayacaksınız? topu topu birkaç bin kişiyi katledip azeri topraklarının %20 sini işgal ettiniz.. nolocak caaannnıım , o kadarcıktan bişşi olmaz 
ben ne hırantım ne de ermeni faşizmini savunan biriyim ...sadece onurlu bir Türkiye cumhuriyeti Vatadandaşıyım,siz kimlerdensiniz CHARLIE ?
|
okuyarak zaman kaybettim 
|