Konu
:
if ya Smeeell... What da akRAP is Cookin'..!
Tekil Mesaj gösterimi
#
5
(
permalink
)
20-05-2007, 23:45
LYNX
Raporlu Arıza
IDOLUMUZ ARNOLD:
Merhaba ,
harika bir adım atmışsın ... Fitnes ve Body Building harika bir yaşam tarzı ve spordur.
İçki çok nadir içiyorum ve sigara kullanmıyorum
uzun yıllar önce yarı fitness ve yarı body building sayılabilecek ve yaklaşık 2 yıl süren haftada 4 gün trainin ile basketball için gerekli güç çalışmasını yaptım , zaten basket için başlayıp hoşuma gidince haftada 4 güne çıkarmıştım. O dönemde vücudu şişirmeden yapılan bir teknik kullandım ve çok memnun kaldım , aynı zamanda yarışmaya hazırlanan pro body building çi arkadaşlarım da vardı ama streoid olmadan bu işte bir yere gelinemeyeceğini analadıkları için bir çoğu bıraktı...
Haftada 3 gün altında çalışma önermiyorum
Bol su çok önemli
Nefes teknikleri
Bir de her ne kadar koç lar pro da olsa olay ticari olduğu için genelde zorlamaya meyilli oluyorlar ve bazen saçma sakatlıklar çıkabiliyor.
Genelde salonlarda ön çalışma yaptırım kişinin performansını değerlendirildiği bereaber yapılan bir ön çalışma yapılması gerkir ve sigara olayı varsa kesinlikle ilk 3 ay hafif çalışma.
Hareketlerin yapılmasında ki hız ve " cheating " tabir edilen hareketin deformasyona uğramadan yedirilerek yapılması son derece önemli.
Tavsiye isterseniz haber verin ...
:vader:
acman:
Tammy Pies, IFBB Figure Pro
AFTER
ARNOLD CLASSIC 2006
Efsane isim
Ronnie Coleman
sırt pozu ama insan gülmekten ölür ...
Body Building in sınır noktalarından ;
Konu LYNX tarafından (21-05-2007 Saat
00:28