Tekil Mesaj gösterimi
  #40 (permalink)  
Alt 18-11-2010, 11:38
Kali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kali Kali isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Bu gece birileri ölecek!

Blog Başlıkları: 1
Alıntı:
Orgon´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Senin bu amerikan fobisi kaynaklı iran menşei li din fobin kanına işlemiş
Bu muhteşem cümleyi bence bir çerçevelettir, Abdulmuttallip'in resminin yanına koyarsın başucunda. Bu kadar kıç yırtmana gerek yok Orgoncuum, herif 'ironinin allahını' yazdıktan sonra uzamış gitmiş fii tarihinde. Bana uymadı, sen sevdin, sorunun ne? Abdulmuttallip'in üzümlerini yiyeceksen afiyet olsun. Ancak bağcıya sataşmak istersen değer bir konu bul da, üstü yarı kapalı değdirme çabalarının bir anlamı olsun. Benim neyi ne için protesto etmekte veya etmemekte olduğumu merak için Apomutalip'e laf atmamı beklemen de ilginç.
Bişii protesto ettiğim yok koç, sadece taşak kebabı yaparken yanında cerez olarak buraya gelip yazmak hoşuma gidiyor, otosansür mekanizmam da oradan kaçıp kurtulduğumdan beri bozuk. Komedyen olma-olmama kompleksini, helehele ilkelliğe yakından bakıp içinde yaşamak ile Kalifornia'dan bakmak ikilemini pek ciddiye alamıyacağım şu anda. Ne dersen odur komtanım.
Bu anarşist forumda bile yarıdan fazlası allaha inanıyor, gelip 'kutsal şu-yüce bu' muhabbetleri yapanların sonu yok, ben her yerde hacı hoca görüyorum ha ..!..
Yaa, o kadar da değil, her yerde faşizan-ataerkil-militarist eğilimler de görüyorum. Olsun, görünüşte çok derin manalı sözlerim ve fotolarımın ilham kaynağı onlar, nasıl istiyorsan öyle anla.