Tekil Mesaj gösterimi
  #38 (permalink)  
Alt 16-11-2010, 17:50
Kali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kali Kali isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Bu gece birileri ölecek!

Blog Başlıkları: 1
Ne Abdulmuttalip effendiymiş... "Oysa kakara kikiri dedikodularıyla uğraşmak yerine haklarını arasalar, ne iyi olurdu!" diyerek kadın haklarını savunan, köşe yazılarının,yakında yayınlanacak romanının ve genelde kendinin reklâmını yapmadan edemeyen, "aynştayn abimizin bir alt kategorinde" zekâsı ile övünüp gerçekte Einstein değil de, Humeyni'nin birkaç alt kategorisinde bulunan Abdulmuttatip efendi "Ben bu sitede bir daha yazmam, çünkü böylesi hakaretler edip, terbiyeden yoksun kişilerin bulunduğu yerde rahat olamam." dedikten sonra "Şu bana eşek diyen orospu çocuğu, gerçek kimliğini açıklamaya cesaret edebilir mi? Evet, kanı bozuk anasını şaaaptığımın orospu çocuğu! sana diyorum.Bu vatandaşı bulup hesabını, anlayacağı dilden soracağım. Yok öyle yağma! Burası dingonun ahırı mı? Adamı muhatap almadık, ama hala küfürler, hakaretler gırla gidiyor. Seni bulurum ben!... Hiç merak etme, kuşkun olmasın..." gibi "seviyeli" döküntülerle insanlık adına kendini utandırıyor. Gerçekten komik! Abdulmutfakir gibi komedyenlere ihtiyaç artıyor ortalık ciddileşince. GO Abdulmutrezil GOooOO......