Tekil Mesaj gösterimi
  #22 (permalink)  
Alt 14-05-2007, 23:29
akRAP akRAP isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Arıza

LYNX'im Asabi Kedim

Özellikle Kim Olduğunuzu Nerden Geldiğinizi ve Kimin Yakını Olduğunuzu Bilmek İstememin Bi'kaç Sebebi Var...

Örneğin Mental Abinin Yakınları Var Bu Forumda,Biz Onlara Naber Lan Dangoz Diye Bi' Saygısızlık Yapmayız,Ama Mesela Seni Buraya detays Davet Etmiştir,ya da timm_ Ben Bu İnsanların Çevresinde Normal İnsan Olmadığına Bizzat Şahidim,Adamı Görür Görmez Genital Bölgesine mucx Yaparım

Uzun Yıllardır Forumlarda Yöneticilik Yaptım ve Bazı İnsanlarla Çizgileri İyi Belirlememiz Gereğini Öğrendim...

Öğrenmek İstememin Bi' Sebebi de Bizim Tayfadan mısınız Değil misiniz Diye...
(Aklınıza Tayfa Ayrımcılığı Falan Gelmesin,Burdaki Adamların Çoğuyla Oturup İçmişliğim Vardır ve İlk Tanıştığımız,Buluştuğumuz Gün 30 Yıllık Dostmuşuz Gibi İçip Koyun Koyuna Uyumuşuzdur )

Ama Bu Tayfanın Uzun Yıllardır Beraber Olması Sonucu Aralarında Bazı Parolalar Oluştu...
Mesela Ben Bi' Konuya "Kızlar İç Çamaşırlarınız Ne Renk... Benimki Beyaz..." Yazdığımız Zaman Ben de Dahil,Hepimiz Okur Okumaz Yarılırız,Anısı Vardır,Ama Siz Neden Gülüyo' Bunlar Diye Düşünebilirsiniz... Dolayısıyla Aramızdaki Parolaları Az Kullanıp Sizi de Zor Durumda Bırakmayalım Çabası Bu...

Bir de 3 Yıllık Dostlarımız Tanımayacağımız Şekilde Aramıza Geliyorlar ve Çıkaramıyoruz Doğal Olarak

Kimin Davet Ettiğini Söyleseydin Ben Senin Fotokopini Çekerdim Zaten Direk
Katkıların da Çok Güzel Bu Arada Onlar İçin de Teşekkür Ederiz...

Bak Mesela Yukarda Nerden Geldiğini Belirtmişsin,Adresi de Vermişsin...
Herhangi Bi' Forumda Bunu Reklam Sayarlar ve Hede Hödö Yaparlar...
Bizim Samimi Ortamımız,Rahatlığımız Bunlara İzin Veriyor,Emekli Sayılırız Artık O Heyecanlardan Issıza Çekildik,Keyfimize Bakıyoruz...

Ben Seni Bugün Tanımıyorum ama Yarın Bigün Bi' Yerde Buluşuruz,Bayılana Kadar İçeriz Beraber Yok Canım Fantezi Bu Deme,50 Tane Adamla Bu Şekilde Buluşup İçmişimdir Alkol Bahane Tabi :/

Yani Siz de Arzu Ederseniz,Gizem Kalmasın Aramızda İstiyoruz

Hayatta Hiçbir şeyim Az Olmadı Senin Kadar.
ve Hiç Hiçbir şeyi İstemedim,Seni İstediğim Kadar..
Sen de Başını Alıp Gitme Ne Olur...