Tekil Mesaj gösterimi
  #9 (permalink)  
Alt 01-09-2010, 00:13
maviagac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
maviagac maviagac isimli Üye şimdilik offline konumundadır
hiperuyuşuk

Blog Başlıkları: 1
Alıntı:
Orgon´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Ben yazıyı değil, bu yorumu beğendim. Bunu yazan doktor ne demek istiyor ki, yakındığı şeyler çok saçmaymış. Mükemmel olduklarını sanıyorlar heralde her daim. Bunu yazan doktor bu işi bırakıp bankada memur falan olsun bence, o zaman rahatlar belki. Yakındığı şeylerin suçunu da hiç hastalarda aramasın,biraz cesaret,biraz özgüven lütfen madem o kadar yakınıyorsun bu gibi sorunlara yol açan sağlık bakanlığına falan yakın vatandaşı suçlamayı kes moda oldu bu da. Tabi amirine laf etmeye korkar, sanki bu yaşadıklarına sebep olan sadece cahil hastalarmış gibi saçmalar. Kahvene sıçayım senin sanki odana kolayca giriliyor, içerde oturduğun halde mesai saatinde o kapıyı kitli tutan da hastalar sanki. Laf ola beri gele : ))

sen de mi orgon?

bir de doktorlar açısından bak...yıllarca verilen emek...berbat öğrencilik yılları...sonrasında uzmanlık sınavı...sonra hastaneler...özeller ayrı dert devlet ayrı...

arada sıkışıp kalma hali...

hasta öldü diye hasta yakınları linç etmeye çalışır...

doktordan daha fazla doktorculuk oynayan hastalara laf anlat...

nerdeyse farmakolog statüsündeki ilaç bağımlılarına ilaç beğendir...

her şeye kulp bulan tatminsiz hastaları tedavi etmeye çalış...

her hata senin üzerine kalsın ki buna anatomik organ ya da yapı farklılıklarının sebep oldukları da dahil...

ne yapsan yaranamazsın...

tamam türkiyedeki doktor modelleri çoğunlukla fena...kaldı ki ben de çok fazla şikayetçiyim gördüklerimden...düşün ki tamamen sağlıklı hastaya 6 ay ilaç kullandırıp,hastalalığı yaratıp sonra da o hastalığı ameliyat etmeye çalışanlar mevcut...ama arada iyiler de,bu iş için cidden emek verenler de var...onlara haksızlık yapma...heveslerini kırma...ki meslektaşlar zaten yeterince heves kırıcı...

ne yani bir kahveyi bile çok mu görüyorsun...ölelim o zaman...kahvesiz hayat neye yarar...