Alıntı:
insaatepoksi´isimli arızadan alıntı
arkadaşlar bunu din yada muhafazakarlık açısından düşünmeyin. tamamen bencillikde yapmayın. pedagolojide bir çocuğun düzgün bir psikolojide sağlıklı yetişmesi için aile şart diyor. bu yüzden dünyaya getirdiğiniz ve özellikle onun seçme şansı olmadan dünyaya getirdiğiniz insanı düşünerek cevap verin. aile çok önemlidir. sadece çocuk egosunu tatmin için gerek yok anasız yada babasız çocuk yetiştirmeye ve onu saçma bir dünyaya sürüklemeye.
|
düzgün psikoloji?nerde ki?var mı gören ya da tanıyan?pedagoji söyler de pratikte örnekleri var mıdır o düzgün psikoloji olayının?
iyi kötü bir ailede yetiştim ama düzgün psikoloji konusunda ideam yok...sanırım epey patolojik bir durumda benimki...
anasız da babasız da olur...niye şart olsun ana-baba?
saçma bir dünya...katılıyorum buna...
Alıntı:
AMA-Gİ´isimli arızadan alıntı
ben çocuğumu seviyorum bu nedenle onu asla doğurmayacağım ister dandik atalarının namını depreştiren bir soyadı taşısın isterse lakaplarla anılsın...ben çocuğumu seviyorum ve onu asla doğurmayacağım;doğmuş olanlarla bastırabilirim annelik güdümü
|

...
annelik güdüsü...sanırım 30'lu yaşlarda başlıyor...depresyon gibi bir şey...adam nasıl olursa olsun,yeter ki çocuk olsun telaşı...hatta adam da olmasın-sperm bankası,ama o da aile ve mahalle baskısını doğuracak,hangi kadın bunu göze alacak-...
aman uzak olsun...
çocuk mu? ne evlilik içi...ne evlilik dışı...ne de evlilik...kendime zor katlanıyorum çoğu zaman...bir veletle hiç uğraşamam...