Alıntı:
yani´isimli arızadan alıntı
Geçmişte birşeyler yapılmış ama bugün yapılan yaygaraların hepsi siyasetten ibaret.kürt asıllı da diğer vatandaşlar gibi rahatça yaşıyor vatanında.
|
Evet, bir Türk dünyaya bedel, doğruyum, çalışkanım, imambayıldı, sen oyna yani-sen oyna.
Alıntı:
Önüne gelen kürtler hakkında ahkam kesiyor.Zamanında devletin başındaki bazı fikirsizler küçücük bir kabuğu yara haline getirmişler.Böyle olaylar sadece kürtlerle değil çerkezler ile de olmuştur diğerleriylede ama kürt sorunu nedense büyümüştür.Çünkü ülkeyi bölmek isteyen diğer devletlerin.....oyunu haline gelmiştir ve devletine isyan edenler de oyuncak.
|
Bir salak kalktı-çerkezler sarktı, yani sarktı, sonra papağan gibi duyduklarını tekrarladı. Paranoyak olmasına gerek yoktu ama küçücük bir kabuğu kıçında tutabilmek uğruna poposu yara oldu. Mustafakemal Dersim'de soykırıma soyundu, ahrette nedense Seyit Ali'nin önünde faşişt fikirsizlerle beraber domaldı kaldı.
Alıntı:
Özgür değiliz diyen kürtlere soruyorum kürtsün diye iş vermeyen varmı,kürtsün diye ev vermeyen varmı,kürtsün diye kitap çıkarman yasakmı,kürtsün diye tv kanalı kurman yasakmı
|
Var, var, yasak, yasak, ve siktirgit.
Alıntı:
yada biri bana örnek versin desinki geçenlerde bizim arkadaşa sordular sokakta kürtmüsün diye kürtüm dedi ve dövdüler.
|
Git örneklerini, linç girişimlerini, polis baskını, özel kuvvet işkencelerini kendin bul, bulamazsan yıkanmış beynini piyasaya çıkar.
Alıntı:
Sorunun çözümünü aramayıp yaygara yapanlar bu konuyu daha da içinden çıkılmaz hale getiriyor.Anarşisti bile kendi davasını bırakmış başkalarının hakkını aramayı ilke edinmiş.Bırakın herkes saten kardeşçe yaşıyor vatanında, kardeşliği bozanlar sizlersiniz...
|
Hassiktir,hassiktir,haSSsiktir ve kardeşçe zannettiğin yaşamına kardeşçe soksunlar. Al sana laf salatası, üzerindeki yuvarlak turplar da senin gibi mallar.