Tarihin derinliklerindeki mezarları kazıp içinden çıkan kafataslarının ırkını tayin etme oyunu da bitmeyen bir başka komedidir maviağaç ın da dediği gibi. Sanki insan denen memeli hayvanın genetik yapısında bulunan ayırıcı bir özelliği milliyeti.
Ben biliyorum hem kürt hem alevi olan ne olacak şimdi? E işte onlar aslında türkmendiler, sonradan kürt olmuşlar. Ee? Sonradan Türk olan Kürt yok mu? Vardır. Sonuçta bu ırk ve etnisite meselesi tamamen kültürel. Genetik yapıdan da tespit edemezsin hani en belirleyici o ya ona baksan yunanlının sana akraba olma ihtimalinin öz Türk dediğin türkistanlılardan çok daha fazla çıkar ki bilimsel olarak gene şaçmalayıp durursun sonra karşımıza geçip çünkü bu sefer senin Türk olmadığın ortaya çıkar kanıtlayacam derken

) Bu noktada Türkler de en çok kürtlerle akrabadır bu coğrafyada zaten ancak bir kısım Türk kültürü dediği yapının içindedir ve kendine Türküm der, öbürü de benim de atalarım şöle yerlerden geldi, böyle yaşadı, böyle konuştu biz türklerden farklıyız Kürdüz der. Ermeni nereden çıktı şimdi onlar da biraz akrabamız sayılır ama biraz daha uzaktan akraba onlar çünkü müslüman olmamış dedeleri onun yerine daha öncesinden Bizans dinini (yani otoritesini) benimsemişler, dilleri de gene farklı. Alevilerle de Kürtlerle de Türklerle ne derece akrabaysalar o kadar akrabalar ermeniler yani. Aslında birbirine ne kadar yakınsan o derece akrabasın bir memeli hayvan olduğun için insan olarak. Kim kiminle sevişiyor belli olmaz, çalılıklar ardında. : ))
Devlete yalakalık yapcaz diye bu kadar saçmasapan boş işlerle uğraşanlar da nedense hep bizim Türklerden çıkıyor.

)
Gizil bilgi: Millet kurt ve köpeğin veya aslan ve kaplan ın aslında farklı coğrafyada yaşamaktan farklılaşmış iki ayrı ırk olup aynı tür hayvan olduğunu bulmakta bizimki hala insanlığı ırklara ayırıp birini yoksayarak hepsini kendinden varsaymaya çalışmakla meşgul. Sonra da Türkiye niye böyle. Pehh.