Tekil Mesaj gösterimi
  #28 (permalink)  
Alt 16-08-2010, 13:06
chAos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
chAos chAos isimli Üye şimdilik offline konumundadır
ruimte

ikiye ayrılır mış bak hele... bu şahsına dair bir fantazi olsa gerek.

matematik te sınır varmışda.

bende 3g ile 4g teknolojisini araştırdım birde baktım saçmalıkmış.

insan sonsuzmuşda katır değilmi yada taş değilmi.
sonsuzluk bir başlangıca gebe olmaz. sonsuzluk yaratılmaz sonsuzlukta tanrı olmaz yaratıclık olmaz.
matematik felsefesi.

insan kendi sorularını kendisini yaratır ve bunlara cevaplarıda yine kendisi bulur. yani senin sorularını tüketmen gayet normal. olayı bitirmişsin dahada samimi olayım hadi sen kaçmayı bırakmışsın kaçacağın son duldada karar kılmışsın. senin duldan sana dair kimseyi bağlamaz. neyin propagandasını yapıorsunki kendince ... ama tam net değilsin emin değilsin insan net olmaz hep bir çelişki taşır. çünkü insan gerçek olanı görür hakikatı bilmez sende gerçeklikten korkup korunak arayan bir bebesin canım benim.

insanın yapacağı en iyi şey birşey bilmediğini bir bok olmadığını kabul etmesidir. bir yaratıcı devasa güç olsaydı böylesi gerzek bir güneş sistemi ve samanyolu galaksisi oluşturmazdı emin ol. hele insan biyolojisine bakarsak ortada sadece bir kaos olduğunu görecek tek bir biliçnli güç yada yaratıcı olmadığını herşeyin bütünsel bir kaostan ibaret olduğunun hakikatine varacaz - cazzz caz

jazz & blues ve mavi loş ışık birde lila dows nefis bütünselliğiyle söylese güzel bir şarap eşliğinde.
canım çekti valla