|
Merhaba arkadaşlar ,
Evet bu yolla cürük alınabılıyor , ben aldım . almaz olaydım..cürük rapor alıncaya kadar askeriye içerisinde ters ters bakan gözlere mazur kalıyorsunuz ve raporunuz cıkar cıkmaz askerıyeden atılır gıbı kapı dısarı kalıyorsunuz
- askerlıgın ortasında cıkıp geldıgınız zaman sızı askere ugurlayan kısılere bınbır turlu yalanlar uydurmak zorunda kalıyorsunuz , neden erken geldıgınızı anlatmak ıcın ,
- cınsel tercıhınızı aılenız ögrenıyor ,
-kamu kurum ve kuruluslarından yasaklanıyorsunuz,
-uzman er ve erbasolamıyorsunuz ( zaten bunu dusunen yok )
-iş basvusularında askerlık belgesı soruldugu zaman askerlıge elverıslı deıldır B13F17 yazarki bunu acıklamak cok zor iş verene, başka bir hastalık dersenız hastaneden rapor ıstenıyor.bir cok kapıdan donmek zorunda kalıyorsunuz
bu ve bunu gıbı bırcok sorunlar hayatınız boyunca karsınıza cıkacaktır emın olun,bu tıp bır raporu almadan once mutlaka dusunun, bense şimdi iş ve yaşam kosullarından dolayı ( a.q raporu yuzunden ) yurt dısına avusturya iltica etmek üzereyim.turkıyede hayatımı karartan bu rapor ne yazıkkı avusturya ya ıltıca hakkını sağlıyor bana , avrupa ulkesı olmak böyle bırsey sanırım ...
|