Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 12-05-2007, 16:32
akRAP akRAP isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Raporlu Arıza

Smile if ya Smeeell... What da akRAP is Cookin'..!

(Ver Baba Arkadan Careless Whisper'ı) Geçen Gün Duş Aldıktan Sonra Yavaş Yavaş Giyinirken Gözüm Aynaya İlişti ve Düşündüm... Boy-Pos-Endam-Tip-Pratik Zeka-Kültür-Espri Kabiliyeti-Yabancı Dil vs. vs. Bunların Hepsi ve Fazlası Vardı Bende... Kendimi Geliştirmişim Biraz,Yaratıldığım Biçimle Yetinmemişim... "I Can be Your Hero Baby" Diye Mırıldanırken "Ulan Bi' de Kaslarımı Kasayım da Şu Ayna Çatım Çutum Çatırdasın" Diye Düşündüm ve "Huh" Diye Nefes Verip Kastım Vücut Kaslarımı...

Karşılaştığım Manzara Crouch'tan Beter Geldi
Crouch Dostumuzu Tanımayanlar İçin

Yok Tamam O Kadar Feci Değil
Ama Malzeme Bu Yapıcak Bişey Yok

Hayır... Yapıcak Bi'şey Vardı... Exik Olan Tek Lego Parçamı da Yerine Yerleştirmeliydim...
Ablamın ve Kuzenimin Gittiği Spor Salonuna Başvurmaya Karar Verdim

İki Günde Bir 3 Saat Çalışıp,Duşumu Alıp-Çıkıp Hayatıma Devam Edecektim...
Bir Yandan da Robo-Sex Machine Sexapel Bi' Vücuda Sahip Olucaktım...

(Kung Fu Fightin' Yolla Baba,Çift Tıklıcan) Eşofmanlarımı Çektim,Sırtıma Sırt Çantamı Aldım ve Gittim...
Hocamıza (Little Arnold) Derdimi Anlattım,Kollarımı Sıktı,
"Boy-Pos Güzel,Bi' de Seni Şişirdik mi Fecisin" Dedi Saolsun Tabi Bu Konuşmadan Önce Parayı Peşin Vermemin Etkisi Var mı Bilmiyorum

3 Yıl Öncesine Kadar Günde En Az 4 Saat Basketbol Oynayıp,Pota Kolexiyoncusu Adını Almış Efsane StreetBall'cu Olcay,3 Yıldır Spor Yapmamış,Sigara ve Alkol Batağına Saplanmış,İğrenç Bi' Herif Olmuştu

İlk Gün Yaptığımız Tek Set Çalışmalar Bana mısın Demedi ve "Peeh Bu mudur Yanii?" Dedirtti... Lakin Ertesi Gün Yine Gittiğimde ise 2 Set Yaptığımız Çalışmalar Mütemadiyen Azıma .ıçtı ve Bugün Kendime Tatil Vermek Durumunda Kaldım...
Zira Pazu Bölgelerimdeki Lifler Sanırım Yırtılmak Üzere ve Bütün Damarlarım Derilerin Üstüne Çıktığı İçin Vücudum Yeşile Dönmüş Durumda :/ (Kan Revan İçindeyim Gelsin)

Harem-Selam Sisteminin Olmaması da Tabi İnsanı Biraz Daha Çalışmaya Teşvik Ediyor

Yalnız İnsan Hakkaten Kendini Sıkı Hissediyor
4 İçecek Kuralı Var... Su-Süt-Soda-Taze Sıkılmış Portakal Suyu
1 Yiyecek Kuralı Var... Protein İçeren Gıdalar-Sınırsız Makarna (Darletüfül Paleniye Macarena Wil Pu Pafal Laleniya Kosabina,Darletüfül Paleniye Macarena,Oooo Macarena Haaayt)

Abur-Cubur Tabir Edilen Şeylerden Uzak Durmaya Başladım...
Sigarayı da Saat Başlarına Çekip Azaltmaya Hazırlanıyorum...

Birkaç Ay Sonra İdolüm Olan Güzel İnsan "The Rock"ın Vücud Kalıbına Gelmiş Olucakmışım,Potansiyel Sağlammış eyes:

Ondan Sonra Ver Elini Ajans-Reklam Çekimleri + Oyunculuk Eğitimi-Tiyatro- Dizi Oyunculuğu-Sinema...

Hepinize Tavsiyemdir...
Bi' Mekana Girdiğinizde Gözleri Üstünüze Çekmek Gibisi Yok

Ölüyorum Anasını Satim,Zıpkın Yemiş Zürafa Gibi Kasıldım Kaldım '

Hayatta Hiçbir şeyim Az Olmadı Senin Kadar.
ve Hiç Hiçbir şeyi İstemedim,Seni İstediğim Kadar..
Sen de Başını Alıp Gitme Ne Olur...