Tekil Mesaj gösterimi
  #20 (permalink)  
Alt 26-07-2010, 19:49
srknmstf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
srknmstf srknmstf isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Blog Başlıkları: 1
nerden tuttunuz nereye getırdınız
sempati duydugunuz herhangi bir kavram üzerinden okumayı adet edınmıssınız sanırım.
tüm isimlerin tüm tanımlamaların zarar verdıgı düşüncesıyle bırseyler soylemeye calısırken fem. nasıl kötü olur diye yazıda hıc bahsedılmeyen bır nokta bulmussun
gercekten okudugun yazıda femi.kötüdür ezılen kadın ezilsin aman sakın kımse kurtulmasın dıye bır mantıgı nasıl tuttun cıkardın?ben tam tersını soyledıgımı sanıyorum.
hertürlü gruplasmanın ve yaratılan sempatizanlıkların tuzaktan ibaret oldugunu
gruplarla degıl kişiler olarak var olmamız gerektigin savunuyorum
halbukı sen cevap bıle verırken onlarca grup ısmı kullanıyosun cünkü birtanesının sempatızanısın
eger sen bunu boyle kullanabılıyorsan bır dıgerınınde bunu aynı sekılde kullanmasını saglıyosun
laikler milliyetcıler dedıgınde manasızca bu ınsalara ve sempatılerıne saldırıp assagılıyosun
onlarda bır sontrakı yazıda sana saldırıyo bu boyle gıdıp gelıyor. mantıgını tekrar gozden gecırebılırmısın?
eger sen sempatılerını bu denlı dar görürşlülük ıle ve saldırıyla (söZ) korumak zorunda kalıyorsan
bırının bunun ugruna kafa kesmesı cokmu garıp gelıyor
milliyetcilik senın ıcın bukadar aptalca bır kavram olabılıyorken benım ıcın neden senınkı dahıl hepsı anlamsız olamıyor?
"kadınlar niye güçsüz olsun feminizmi kabul etmekle...kaldı ki feminizm zaten güçsüz-ezilen kadınların da güçlenebilmesi mantığından ortaya çıkmadı mi."
bu cümlede acaba senmı benmı kadınların güçsüzlügünü idda edıyoruz??
alıntı yaptıgın bölüm tamamıyle verdıgın cevaptan bagımsız bunun farkındamısın?
maviagac kendi mantıgınla bır kurmaca yaratıp karsılıgını sundugunda eger bu yanlıssa bak bır sonrakı arkadasın yazıdan tamamıyle bagımsız bır cevapla ortaya cıkıyor
ve dıyorkı "
ben de şu ''tüm -izm'ler yok olmalı'' mantık(sız)lığını anlamadım gitti... ''izm''ler(elbette hepsi değil)"
bak ELBETTE HEPSİ DEGİL cümlesine!! sorunu baslatan sey bu işte. sen osun ve o dogru ben buyum ama bu yanlıs nasıl mantık
sonu olmadıgını kımse anlamıyormu bunun yaptıgın seyı sonsuz bır zamanda tek senmı yaptın sanıyosun?kimse bunları dusunup bunun ugruna savasmadımı
yada acaba en ıyısını sen yaptın senı dınlesek dunya kurtulurmu?yataga yattıgında yada burda yazılanları okudugunda gülümsüyorsan alaycı bır sekılde
bana bu ınsanların basına bınen bınlerce dıktatoru hatırlatıyo mantık ne yazıkkı aynı.
bınlerce parcaya bölünüp ordan oraya kosturmamızdan kaynaklandıgını sorunların hiç düsünmedınmı ?
yaşadıgın ve savundugun seyın gercekten anarşizm oldugunumu düsünüyorsun?yada herhangi bir izm in her insana uyucagını ve hepımızın mutlu olucagınımı
cevabın evetse serıatcılardan mıllıyetcilerden koministlerden yada ist lerden seni farklı kılanın ne oldugunu soylermısın?
evet izm ler yok edılmelı gruplar bırakılmalı elimde olsa dinler, masallar ,felsefeler,müzeler yada atasözleri hepsını yakarım
cünkü herzaman "ELBETTE HEPSİ DEGİL" dıyen ve ölümden baska hıpbırsey getırmeyen insanlar cıkıyor hep cıktı hep cıkacaklar.
bırılerı cıkıp bagırdıgında "ezılenler bırlesın hakkınızı arayın" dedıgınde hedef gösterır ve o hedefle savastırır sonra kendı ıcınde bır krallık kurar
kralıceler vezırler cariyeler soytarılar dalkavuklar askerler vb.
bu sıstem kuruldugunda ve güclendirildiginde varabılecegı yol kendı dahılvar olan herseyle savasmak
feminizm buna dahıl hak gördüklerı seyın erkekler kadar güçlü bir sekılde şırket yonetebılmek ,sosyal hayatta etkın rol alabılmek kocasının soyadı
yerıne kendı soyadını kullanmamak ve sonunda asker olabılmek gibi bır takım güclendırme iddasıyla ortaya cıkmak
bahsettıgım sey ıse şirketler olmamalı sosyal hayat elma toplamak olmalı yada nehır kenarında yatmak
soyadı hıc olmamalı askerlıkten hıc bahsetmıcem bahsetmeye kalktım bak ne oldu
AlbatrosS arkadasım rica etsem elbette hepsı degıl dedıklerınden bır ıkı tanesını sıralıyabılırmısın ????????