Tekil Mesaj gösterimi
  #10 (permalink)  
Alt 15-07-2010, 21:35
Kali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kali Kali isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Bu gece birileri ölecek!

Blog Başlıkları: 1
[QUOTE=éyc;71515Tek bir Yahudiye 100 Müslüman düşmektedir. Buna rağmen Yahudiler tüm Müslümanların toplamından yüz kez daha güçlüdürler. Nedenini hiç merak ettiniz mi?
......Müslümanlar neden bu kadar güçsüzdür?[/QUOTE]

Bana bir hikayeyi hatırlattı.
Bir gün cennette tanrının canı sıkılır. 'Ne yapiim?' diye aranırken Musa'yı görür. Şehvetle yanına çağırır:'Ula gel Musa, sana bişey anlatacaam.' Musa yaklaşınca üzerine atlayıp Musa'yı hain emellerine alet eder. Keyifli keyifli giderken mırıldanır: 'Sana inananlar bundan sonra seçkin insanlar olacaklar, beni çok mutlu ettin.' Biraz zaman geçer ve yeniden tanrının canı sıkılır. 'Ne yapiim?' diye aranırken İsa'yı görür. Şehvetle yanına çağırır:Ula gel İsa, sana bişey anlatacaam. Tabii Musa'nın başına gelenleri bilen İsa hemen kaçmaya baslar ama tanrı hızlı, sırat köprüsünün önünde yakalar, İsa'nın üzerine atlar ve 'ben yarattım' demez. Keyifli keyifli giderken mırıldanır: 'Senin bu işe yatkınlığın varmıs, senin papazlar da senin gibilerse kiliselerinde çok iş çıkacak, beni cok mutlu ettin.'
Biraz zaman daha geçer ve allahın tekrar canı sıkılır. 'Ne yapiim?' diye aranırken Muhammed'i görür. Şehvetle yanına çağırır:Ula gel Muhammed, sana bişey anlatacaam. Tabii Musa'nın ve İsa'nın basına gelenleri bilen Muhammed hemen kaçmaya baslar ama tanrı hızlı, ancak çöllerde koşmaya alışmıs bir arap, Muhammed daha da hızlı. Uzun zaman kovaladıktan sonra nefesi tükenen allah kan-ter icinde Muhammed'in arkasından bağırır: 'Ulan Muhammed, sen bana yar olmadın ya, ben de bundan sonra sana inananları günde BEŞ kere arkadan yapmazsam ne oliim!'