Tekil Mesaj gösterimi
  #10 (permalink)  
Alt 09-05-2007, 00:10
LYNX LYNX isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Raporlu Arıza

Alıntı:
Sanki Nazi kamplarındaki doktorlar gibi bir dil kullanmışsın. Sence türümüzü sürdürmeye yarayan tohum ektiğimiz bir tarlamı kadın? Öyleyse bu basit bir sorun, kendi genlerimizle oynayıp yumurtlayabiliriz pekala. O zaman havamıza suyumuza ortak etmeninde mantıksal bir dayanağı yok toptan yok edelim ne dersin?

Nazi kamplarında ki insanlar , yada naziler ;
Genel olarak belli bir ideolojiye inanan , zayıf ırkı red eden , üstün ırka inanan , doğanın zayıf canlı yok olur , güçlü üstün ırk sağ kalır kuralını insanlar için uygulamaya çalışan , fakat doğal seleksiyonu kavramaktan aciz ve aynı zamanda insan ırkının bir medeniyet oluşturarak bu doğa kuralını kırmış olduğunun farkında bile olmayan ; Ari ırkın tanımını ve üstün ırkın tanımını yapmaya çalışan ve aynı zamanda doğadaki doğal seleksiyonun aksine doğal olmayan bir biçimde zayıfların elimine edilmesi gerektiğine inanan çarpık fikirli ve bilimsel düşünceden uzak olduğu gibi medeniyetin anlamını kavrayamamış insanlar topluluğudur.

Benim yazımdan bu sonuçları çıkarmak derin bir yanlış anlamnın ötesinde bence birazda , yeni ve aşırı farklı , alışılmamıi fikre verilmiş refleks bir tepki gibi geldi.
Yanlış anlaşılma olarak kabul etmeyi tercih ederim çünkü fikirlerim yüzünden ırkçı , soy kırımcı , iğrenç bir insan grbu ile fikirlerimin benzetilmesi şokunu atlatmakla meşgulüm şu an ...
Daha çok yazımı adım adım inceleyerek soru cevap şeklinde yada kendi analiziniz görmeyi bekler ve tercih ederdim.
Çok üzüldüm
Fakat bu hisleri uyandıracak kadar aykırı fikirlerim olduğunuda sanmıyorum çünkü bu tür bir benzetme ile ilk kez karşılaşıyorum.
Yazımdan tam olarak ne sonuç çıkarttığınızıda açıklarsanız sevinirim ... Kadınlara ihtiyaç duymadan insan ırkının çooğalması kaçınılmaz bir gelecek realitesidir bence ama burdan dişi cinsin yada erkek cinsin yok edilmesi gerekliliği sonucuna nasıl geldiğinizi pek anlamadım , heleki benim yazımdan bu sonuca nasıl vardığınızı hiç anlamadım açıkçası , ben maçoluğun yada erkek egemen topluluğun nasıl ve doğanın hangi ihtiyaçları ile ortaya çıktığını anlatmaya çalıştım sadece. Yazımın ilerliyen bölümünü okursanız medeniyetle birlikte bu durumun gereksizliğini ve günümüz toplumunun halen kurtulamadığı kadın erkek ilişkkileri probleminin basit en temel sebeplerinden birini açıklamaya çalıştığımı anlarsınız ve burdan da medeniyetle bir likte bundan kurtulunması gerektiği sonucuna bağlayan yazımı bir daha okumanızı tavsiye ederim.
Şunu belirtmek isterim ki yazılarınızın bazılarını okuma şansına eriştiğim için az çok sizi tanımış oldum ve kötü bir niyetle söylemediğinizi umarak size genede saygı duyduğumu belirtmek isterim.

Konu LYNX tarafından (09-05-2007 Saat 01:58 ) değiştirilmiştir..