Her türlü canlıyı ve hayvanı çok seviyorum , bir çok kez Thailand'a gittim ve her fırsatta fil safarisine çıktım... Fil Safarisinde evcil filler ile jungle da 1 saatlik bir yürüyüş yapıyorsunuz ( tabiki fillerin sırtında )
Safari bittikten sonra yavru bir fili sevmek istedim , annesinin yanında ufacık çok şeker bir şeydi , yaklaştım ve önce anneyi sevdimki yavru file hemen uzanırsam anne beni haklamasın diye!!!
Gerçi bir şey yapmıyorlar genelde ama sağları sollarıda belli olmuyor o yüzden önce anneyi sevdim , sonra yavruyu ve o sırada o kadar konsantre olmuşum ki çevremde olanların farkında değilim ; bir den bir baktım güneş yok oldu , her yer karardı ... çevremi bütün filler sarmış , yavaş ve sesiz gelmişler , ruhum duymadı ... her tarafımda hortumlar , beni yoklayıp duruyorlardı , yaklaşık 12 fil , o kadar muhteşem ve büyüklerki , çok da nazikler ama o kadar korktum ve dumura uğradımki , anlatamam ... kalbim zaten sanki ağzımdan dışarı fırlayacak gibi çarpıyordu ama hiç bir şey yapmadım , sonra baktım filin birinin üstünde bir adam oturmuş gülüyor rahatladım.
Bir de yavru fillerin pis biri huyu var , annelerine diğer fillere yaptıkları gibi bacağınıza dayanıyorlarki onlar ufak ve yavruda olsa çok ağırlar , bir hortumlarının ayarı yok , hele sütle beslerken.