Senin neden sürekli teknik terimlerle konuştuğunu anladım. Ne kadar saçmaladığını herkez anlamasın diye

Şu haline bak, şu yazdıklarına bak. Benim yazdıklarıma verdiğini sandığın cevaplara bak. Daha yazdıklarımdan tek kelime anlamadan sallamış, saçmalamış durmuşsun. Yazdıklarının bir çok yerinde çelişkilere düşmüşsün. Bide korkusuzmuş kafasına silah dayasalar adamın götüne sokarmış

Kurtlar vadisini fazla izliyorsun sanırım Polat Alemdar olmuşsun bir anda. Nasıl olsa yazıyorsunya bol keseden atmak kadar kolay bişemi var. Aciz zavallı sahte kabadayı.
Alıntı:
|
Saçmalamışsın. Marsta da olsak bilinçsiz mi olacaktık diye kendin saçmalamıştın ben değil.
|
Bunu ben demedim şaşkın

Senin kendi dünya dinini yazdığın yerde bir başkası sana demiş

Bu adam kimin ne dediğini bile bilmiyo
Söz marstan açılmışken.
Marsta su yokmuş da o yüzden orda yaşam olmazmış. Lafa gelince evrimi şöyle anlatırlar. " Bu dünyada su olmasaydı asit olsaydı ozamanda ona göre bedenimiz olurdu ona göre beslenirdik" falan filan. E madem canlılar şartlara göre şekilleniyor özellik kazanıyor. O zaman marstaki şartlara göre canlı olsaydı yada atmosfere istiyacı olmayan bir canlı olsaydı. Bu dünyada bunca canlı türü tesadüfen oluşmuşta bir başka gezegende daha suya rastlanmamış. Yine söylüyorum, sonsuz tesadüfler zinciri birtek bizim gezegenimizimi bulmuş. Yok orda organik çorba olmazmış

Bu kadar bilim adamı daha neyi araştırıyo bilmem. Herşey tesadüfen oluşmuştur diyin olsun bitsin. Adam cinslerin ayrımını anlatırken bile
Alıntı:
|
Basit canlılarda eşeyleşmenin temelleri İlkin DNA transferinde göze çarparlar ve bu transferde cinsel organları ve zorunlu eşeyli üreme olmasa da DNA yı alan dişi, DNA yı verene erkek diyebiliriz. Ancak bu organizmalar hem alıcı hem verici olabilirler ortama ve o andaki duruma göre henüz cinsel farklar ve cinsel çekim oluşmamıştır. Gen transferi zorunlu değildir, ancak basit canlılarda yanyana geldiklerinde meydana gelen bir olasılıktır.
|
Diye anlatırlar. yanlız şu "Gen transferi zorunlu değildir, ancak basit canlılarda yanyana geldiklerinde meydana gelen bir olasılıktır." Cümlesi çelişkilimi banamı öyle geldi. Bir canlı zorunlu olmadığı birşeyi neden yaparki. belkide henüz düşünemediği için ne yaptığının farkında değildir
Alıntı:
|
Zaman saat kaçta başlamış? ) Işık için ne diyeceksin o ne zaman olmuş? Işığın zamanı yok, kütlesi de yok. Onu açıkla bakalım madem çok iyi biliyorsun zamanın ne olduğunu. Yoksa tanrı mı? : )) E=mc^2 Işığında bilinci olmaz. Allah bir şeye ihtiyaç duymuyorsa yaratamaz da.Çünkü bir şeyi yaratmak için nasıl yaratılacağını bilmesi,birşeylere şekil vermesi lazım.
|
Zaman saat kaçta başlamış diye sorumu olur yaa bukadarda saçmalanırmı. Sen zamanı saatten ibaretmi sanıyorsun. Saatin durduğunda zamanda dururmu sence. Yada saatini geri al bakalım zamanda geriye gidebiliyomusun

Oldu olucak zaman hangi gün başlamış ? diyede sor

Komiksin yaa

Halini düşünüyorumda. Takvim yaprağını yırtmayı unuttuğun birgünde, " ulan bak yine unuttum takvim yaprağını yırtmayı millet çarşambaya geçti biz salıda kaldık

Sen ne saçmalıyorsun kuzum saat zaman değil günün hangi anında olduğumuzu gösteren bir araçtır. Bir fizikçi olmamama rağmen ışığı şöyle tanımlayabilirim. Madde ve ışık birbirleriyle bağlantılıdır, ışığın olmadığı yerde madde görünmez, maddenin olmadığı yerde ışık görünmez. Aynı zamanda ışık ve zaman bütün maddeninde var olmasına sebep olur. Bu arada zamanın olmadığı yerdede madde ve ışık olmaz. Bunlar benim bildiklerim eksik yada yanlışsa düzeltirsin.
"Allah bir şeye ihtiyaç duymuyorsa yaratamaz da.Çünkü bir şeyi yaratmak için nasıl yaratılacağını bilmesi,birşeylere şekil vermesi lazım." demişsinde, yine kendi küçük aklınla algılamaya çalıştığın için tökezlemişsin. Bilinen şeyleri yapmak yada onlardan ilham almak insanlara has birşeydir. Yaratıcının bu gibi şeylere ihtiyacı olmaz. Sen yaratıcıyı kendin gibi sayarsan böyle kafan karışır saçmalarsın işte.
Bu arada Harun Yahya müridide değilim, keza kendisi mürşit değil. Yazdıklarımdan hiçbirinide onun kitaplarından derlemedim.
Buda sana son yazımdır. İstersen kendini bu tartışmanın galibi sayarak tatmin olabilirsin.İmamı Rabbani' nin de dediği gibi "Cahillerle giriştiğim tüm münakaşaları kaybettim." Sana, okuduğun ama kendine göre yorumladığın bilimle mutluluklar dilerim.
Ha bide yeni bir inanç türetmişsin, tebrik ederim. Zaten ,ancak senin gibi biri üzerine bastığı birşeye tapabilir

Tıpkı cahilliye dönemindeki insanların, tapınmak için helvadan yaptıkları putları yedikleri gibi