Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 07-05-2007, 21:14
melusina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
melusina melusina isimli Üye şimdilik offline konumundadır
dum spiro spero

Post Bir Aşkın Gölgesini Ömür Boyu Taşıyorum Üstümde...

BİR AŞKIN GÖLGESİNİ ÖMÜR BOYU TAŞIYORUM ÜSTÜMDE...

Evet temizim, hiçbir suçum yok resmi kayıtlarda, sadece birkaç trafik cezası kesilmiş üç on paraya,

Tüm bu olağan şüphesizliğime rağmen, çok büyük işlenmemiş suçlarım var aklımda, sonu idamla biten, idam cezasını bu ülkeye yeniden getiren,

Örneğin karanlık bir gecenin en masum saatinde, hırsızların bile bütün suçlardan arındığı bir saniyede,

Tüm mutsuzluklarıma son vermek istiyorum, mutluluklarımın kaynağı olan kişiye, söyleyeceğim birkaç cümleyle...

Reddedip ısmarlama bir hayatı, tüm mutluluklarıyla, -üstümde iyi dursa da- itiraf edeceğim kendi hayatımı, artık bana yakışmasa da...

Soylu yalnızlığımı alıp yanıma, çarparak yürüyeceğim,
aslında sevmeyecekleri insanlarla, yalnızlıktan korktukları için beraber olanlara,
kazanmadıkları hayatı harcayanlara,
sipariş edilmiş mutlulukları kendine yakıştıranlara ...

Sesim çıktığı kadar bağıracağım;

“Bir aşkın gölgesini ömür boyu taşıyorum üstümde,

Durmadan dönüyorum kendi mutsuzluğumun üstünde...”

cihan yavuz

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz... bizler tarihin ortanca çocuklarıyız... bir amacımız yok; ne büyük savaş ne de büyük bir buhran yaşadık... bizim savaşımız ruhani savaş... ve bunalımımız kendi hayatlarımız..." Chuck abi