Tekil Mesaj gösterimi
  #3 (permalink)  
Alt 30-05-2010, 11:58
AlbatrosS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
AlbatrosS AlbatrosS isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Raporlu Arıza

Alıntı:
benim bazı sorularım olucak bu astral seyahat e başlamadan önce korkularımı yenmek istiyorum.
İnsan böyle ''garip'' bir varlık işte. Önce hiçbir bilimsel gerçekliğe haiz olmayan, şimdiye değin ispat edilmemiş bir şeye inanır; bu da yetmez, ispatı yapılmamış o ''şey''den korkar da.

Alıntı:
1-bir yazıda astral seyahat sırasında frekansı düsük varlıklar görülebileceği yazıyordu bunlar cin,şeytan gibimi yoksa başka birşey mi?
Demekki yolculuğa yalnızca insanlar çıkmıyormuş. Ya siz ne bekliyordunuz hacım? Misal,NUH'un gemisinde, güvertede keyifle sigara tüttüren bir çift ''zürafa'' mı?
Alıntı:
2-bu astral seyahatte bedenden ayrıldıktan sonra ne yapmamız gerek
Mümkünse kendine bir cimdik at, lütfen sertçe olsun! Aksi halde fotoğraf makinenizi yanınıza alabilirsiniz. Yılın bu zamanları harika kareler yakalamanız mümkün...

Alıntı:
3-son olarakta yine aynı yazıda bu astral seyahat sırasında sok etkileri varmış beyin gucu bayılma , agır hastalık, agır uyku hali,ani sarsılma trafik kazaları gibi şeyler istem dışı olarak astral seyahatten ayrılmamızı saglıyormuş. benimde başımdan buna benze olay geçti bir kan tahlili için hastanedeydik. bana aç karna gelmemi söylemişlerdi ben kan alınırken kanın nasıl çıktıgına bakıyordum. birden titremeye basladım sonra bi otobandaydım ağaçlar ışıklar vs. vardı birisi ordan bağırdı ama ne diye bağırdığını anlamadım sonra araba birine çarptı ve o sırada tekrar ayıldım yani bu astral seyahat böyle birşeymi
Olabilir tabiki. Ben de geçen 3 esmerle bir akşam üstü plajda eğleniyordum. Üçü de öyle olağanüstüydüki, adeta güzellik kavramını yeniden yazıyorlardı. O an yaşadığım mutluluğu tarif edemem size. ''astral mastral kayarım ben buna'' deyip destur çekecektim ki uyandım

Mey kasemi kırdın yere vurdun Tanrım
Zevkimden edip sanki ne buldun Tanrım
Gül renkli şarabım yere döktün tekmil
Zannım budur ki sen de sarhoş oldun Tanrım...

Hayyam...