Tekil Mesaj gösterimi
  #35 (permalink)  
Alt 26-05-2010, 21:27
bekir_91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
bekir_91 bekir_91 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Bunu biraz araştıran arkadaşlar göreceklerdir ki gerçekten dünyanın yuvarlak lduğunu inanmayanlar var. Bn de şüpheliyim doğrusu. okudğum bir kitap beni şaşırttı. Kitapta yer altında başka ve daha gelişmiş ir dünanın olduğundan bahsediyor. merkzinde bir güneş. daha çok kara. kutuplar bölgesinden ve bazı açıklıklardan bu dünyaya girişten bahsediyor. Bunu da bazı kimselerin sözlerine dayandırıyor. Dünyadaki bir çok hükümet tarafından bunun bilindeiğinden bahseden yazar diğer kaynakları da veriyor. adını hatırlayamadım ama biraz araştıranlar göreceklerdir. Dünyanın tam yuvarlak olmadığını ve kutuplardan 200 mil açıklıklar bulunduunu ileri süren araştırmacı kanıt olarak kutuplardaki buzulları, ve üç madde daha örnek veriyor. Benim alımda en belirgin örnek olduğu için bu kaldı. Yazar buzulların oluşmasının nasıl olduğunu soruyor? Kutuplar termik yüksek basınç alanında olduğu için kutuplarda ne bir bulut ne de yağış olur. ne de kırağılaşma vb. üstelik katı halde buharlaşan tek madde sudur. kısacası milyonlarca yıllık buzulların aslında oluşmasını geçtim artması değil azalması gerekir kendiliğinden. Biliyoruz ki daha sıcak bölgelerden gelen hava kutuplarda alçalıcı hava hareketi olduğundan alçalır. Alçalan havada soğuma değil ısınma olur. Isınan havada ise nem açığı oluduğundan hiç bir zaman yoğunlaşma olmaz. İşte burada yazar iç dünyadan gelen nehirlerin burada donduğunu ve buzulları oluşturduğunu ileri sürüyor. Kutuplara ulaştıklarını iddia edenlerin ise asla ulaşmadıklarını pusulaların manyetik kutba geldiklerinden artık yol gösteremez olduklarından bahsediyor. Ufoların ise uzay değil iç dünya menşeyli olduklarından bahsediyor. ve bir sürü şey. Bütün bunları iç dünya adlı kitapta bulabilirsiniz.