Anarcho Taarruz...
bu huzursuzluk bir nehire akmalı...
bunu biliyorum.
nehirler kirlendi ve,yeni nehirler oluşturmalı.
bilincindeysem varolan paradoksların ve kısırdöngülerin vardır suskunluğuma hapsolmuş sularım.
bir karar vermeli,esir düşmeden onun hükmüne...
beynimin derinliğinden benliğimin yüzeyine çıkan anaforlar boğmadan beni.
ilk adımları çocuksu bir şarkı gibiydi kavgamın...
hep bir kaç kişiydik binlerin arasında sadece 'sade' kalebilen.
kavgalarımı ve yoldaşlarımı küçümsemiyorum...
onlara kalbimin kimsenin ulaşamayacağı,kirletemiyeceği dallarında yuva kuruyorum.
onlara sevgimi,onları aşarak gösteriyorum.
eğer bir meydana ikiyüzellibin insan yorgunluğunu ve boş umutlarını taşıyarak geliyorsa...
yoksa hiç birinin gözlerinde devrim!
öfke!
farkındalık!
ve dünya başdöndüren bir hızla ve ciddiye almadan bizi ve güzergahını değiştirmeden akıp gidiyorsa
kucağına sermayenin...
marx törenlerle mezara gömülmeli ve yanıbaşına lenin'i,bakunin'i,kropotkin'i dizmeli.
ve herkes bu savaşçıların kitaplarının pörsümüş sayfalarında unuttuğu kendini almalı.
1...işçiler hiç bir devrime ebelik etmedi,etmez.
2...sınıf bilinci saçmalıktır ve otoriteye neden olur.
3...son derece disiplinli bir güce bıçak çektiğinizde onların yöntemleri ile onlara saldırıyorsanız onlara
benzersiniz ve kendinizi düşmanınızın yatak odasında bulursunuz.
4...eğer bir örgütlenme özgür bireylerden oluşmuyorsa bazen dudaklarınızı paylaştığınız yoldaşlarınız sizi
burjuvazinin jakuzili banyolarına çırılçıplak sunabilir.
5...hayatın değil kitapların doğurduğu bir insansanız herşey olabilir ama devrimci olamazsınız.
6...küçümsediğiniz tinerciler,esrarkeşler ve serseriler toplumun o boktan köleleştiren ahlakının dışına
çıkabilme yürekliliğini gösterirken sizden çok daha ileride olduklarını bir an için düşünmenizi salık veriyorum.
devam edecek...
not...ne yapayım karnım acıktı.
not not...unutmayın ''sevişmekle ateş etmek aynı şeydir.''
|