Tekil Mesaj gösterimi
  #24 (permalink)  
Alt 21-03-2010, 11:45
maviagac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
maviagac maviagac isimli Üye şimdilik offline konumundadır
hiperuyuşuk

Blog Başlıkları: 1
Alıntı:
Kali´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Turkce yazinca olmuyor, baska dilde yazinca olmuyor, Turkcem yetersiz. Senin de sorularin cevapsiz. Evet, dünya vatandaşı oldum. Baska dilde yazmam koyacaktiysa niye "yalnızca Türkçe yazan biri için de kendini Türklerin bir parçası olarak kabul ettiği'ni söylememek için ne gibi bir mazeretimiz olabilir?" dedin ? Ben de kendimi Türklerin bir parçası olarak kabul etmediğimi belirtmek istedim arada baska bir dilde yazarak..
Sn. AlbatosS. Sen git baskalari ile yap 'asinus asinum fricat'. Senin sorularina cevap verme zorunlulugum yok. Bazı Kürtçe alıntı dedigin Kürt milliyetçisi sairin siiri olan imza galiba. Tekrarliyalim:
'Allahın dediği olur' desem, "O sadece 3 kelime, inandığını göstermez" mi diyeceksin? Bence imza, kendini bir milletle, ideoloji ile, dinle özdeştirdiğini gösteriyor. Bu sitede gördüm, birisi de M.K.'in imzasını imza yapmış, belki PKK'cıdır, ne dersin?
Kürt milliyetçisi olmakta bir gariplik olmadigini zaten yukarida belirttim. Belki tam okumuyorsun, belki de sen yazılanları anlamıyorsun. Neyse, benim uzerime vazife diil. Bundan sonra kendi basina dansedersin artik.

başka dilde yazınca dünya vatandaşı mı oldun... ...güldürdün beni...
ben başka dilde yazınca niye milliyetçi oluyorum da sen evrensellik kazanıyorsun...ne bu çifte standart...niye...onlar benim anadilim dışındaki diller diye bir gerekçe sunma,türkçe de benim ana dilim değil ama bak bu kadar yazıyorum...

kürt milliyetçisi şair'miş...iki kürtçe dizeye tahammül edemeyen algı için komik durmuyor mu başkasını milliyetçilikle suçlamak...

çelişkilerine uyanman umuduyla-dileğiyle-beklentisiyle...