Tekil Mesaj gösterimi
  #5 (permalink)  
Alt 18-03-2010, 05:17
eylül.iü eylül.iü isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kendiolog

Alıntı:
Kali´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Eli kanlı olmayan HiÇ bir devlet yoktur. Katliamlar olmadan düzen kurulmaz. Onun için ya insanı seversin (Fethi Okyar gibi) ya da devletin kulu olursun, şuurunu tamamen kaybedene kadar.(General Akdoğan gibi)
Ama gerçekleri yalanyanlış laflarla anlatmak abesin ta kendisi, ne demiş :

Yahudi katliamı 1940'larda, Dersim katliamından seneler sonra. Dersim'in tarihte özel bir yeri de yoktur. Yeni Zelanda'dan Alaska'ya, Sibirya'dan Arjantin'e insanlık tarihi kanla yazılmış iken, Dersim'in tarihte özel bir yeri olabilir mi?
Demek tarihte özel bir yeri yok..Neden '38 den beri bunu konusuyoruz o zaman..Sen ve senin gibilerin gereksiz göreceğini düşünememişlermi yoksa bu katliamı önemseyenler. Devletler maalesef haklısınki kanla kuruluyor..Ama kendi topraklarından,bir zümreyi,bir milleti.. vs. o bir ad buldu bu topraklara diye,ordakileri sürgün etmek onları katletmek midir devletin görevi?Ordaki isyana verilen karsılıklarmı olmalıydı devlet olabilmenin gereği? kendi toprakdasına bu vefasızlıgı yapmak mıdır? tek millet_olmayan uydurulmus bir millet_sevdasına kapılıp bir hınçla tarihte böyle bir lekeyle_üstelik arsızca kabul etmezler_ anılmakmıdır devlet olmak?
Bugün kendi topraklarında yaşanan bir olayı hazımsızca önemsiz diye sıfatlandırmak hatta toprağıda geçtim ,bırak, yüzlerce insanın hayatlarına mal olmus hala bu acıyı yasayan insanlar varken onların yaralarını onları yok sayarak _ki bence özel görmemen ordakileri azınlık görmenden kaynaklanıyor eger ben önyargılı degilsem(ve orda yasayan kürtler bu ülkede azınlık diildir,tıpki kendini türk sananlar dısındaki diğer milletler gibi)_ kendi üslubunuzla kaşımak acizlerin,söyleyecek sözü olmayan barbarların,adım atacak cesareti olmayan basiretsizlerin işidir.

Konu eylül.iü tarafından (18-03-2010 Saat 05:23 ) değiştirilmiştir..