Konu: Ahmet Kaya
Tekil Mesaj gösterimi
  #44 (permalink)  
Alt 16-03-2010, 18:29
eylül.iü eylül.iü isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kendiolog

Ahmet Kaya'yı öyle çok severim ki ben.. Sanatını severim,sanata bakışını,sanatı haykırısını,topluma bakısını,dünyayı tek bir kabin görmesini severim,onun ülkesini sevmesini severim,hani bazen insanı çıldırtma derecesine getirirler ya -kafatasçı,sığ,herkese kendi milletinin kimliğini damgalama hastalığı,- işte ben onun bunların altından kalkarken ki cesaretini saygıyı elden bırakmamasını severim,ve daha nice güzelliklerini...

Ne yaptığı sanatının yeri dolduruldu bugüne dek,ne de onun gibi metanetli bir aydın gelebildi türkiye sahnesine..
O kadar ön yargılısınızki,bir kaba girmiş ve ordan çıkmak yere insanları oraya davet ediyorsunuz.Nasıl bir aymazlıktır bu hayret.. Sizler Ahmet Kaya gibi nice yurttaşlarımızın onuruyla oynamaya çalıstınız AMA ONLAR OYNATMADI sizin yaranız bundandır,sizler Ahmet Kaya gibi nice aydınlarımızı yaktınız,fişlediniz,zindanlara attınız AMA ONLARIN DÜŞÜNCELERİ DEĞİŞMEDİ ve siz o kadar zavallısınızki bedene hükmetmeyi zafer sandınız ve yine sizler Ahmet Kaya gibi nice babaların elini koluna baglayıp çocuklarına 'bu ülkeyi sev,bu insanları sev' diyememeleri için türlü naneler yediniz AMA ONLAR MİLLETİNDEN ÇOK TOPRAKLARINI SEVİP SEVDİRDİ..

İnsanları düşünceleri,inandıgı seyler,dilleri,baş kaldırıları sebebiyle asıp kesmek,sürgün etmek,yakmak,asimile etmek,sindirmek,baskı ve zulüm yapmak,onurlarını ve varlıklarını hiçe saymak,onlara hakaret etmek,onlarla dalga geçmek.. BUNLAR TAM DA SİZLER GİBİLERİN TARİHİNE YAKIŞACAK DURUMLARDIR.ELBET SİZLERİ DE YARGILAYACKLAR GELECEKTİR VE GELMELERİ DİLEĞİYLE..

sizlerin anlayabileceği basitlikte yazdığıma inanıyorum.. umarım kafada bi cereyan olur

Konu eylül.iü tarafından (16-03-2010 Saat 18:31 ) değiştirilmiştir..