Tekil Mesaj gösterimi
  #152 (permalink)  
Alt 15-03-2010, 04:00
hiconemlidegil hiconemlidegil isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Standart ...

oncelikle satanizmin neyi anlattigi neyi hedefledigi ve neyi gelistirdigi konusunda satanistlerin bile henuz bir uzlasamaya vardigindan cok emin degilim.her kaynakta onlarca farkli manifestodan soz ediliyor. ben seytana inaniyor ve onu cok cok iyi taniyorum. ustun olan tek yetisnin inanilmaz zekasi oldugundan da suphem yok. ancak her hangi biri onu gercekten tanisaydi yolunun izlenilesi bir varlik olmadigini da anlardi diye dusunuyorum. insani gittikce tuketen ve bunu yaparken de sadece zeka oyunlariyla bezeli yalanlarini kullanan bir carlik oldugundan suphem yok. bir kimse seytana tapacksa yalnizca onun kusursuz aklina tapabilir. bunun otesinde ne bireye ne de topluma hicbir faydasi olmayan bir yoldan oteye gidemez. satanistlerin ne yaptigiyla ilgilenmiyorum. insanoglu sucludur. satanisti de hritiyanı da muslumanı da ataisti de. yureklerimiz isteklerimiz ve eylemlerimiz ne yazık ki cok kirli. bu sebeple kişinin satanist olması onu suclamak için gerekce olmamallıdır. cinayetler ıntıharlar baskasına ya da hayvanlara zarar vermek insanın kotu eylemleridir ve bu sadece satanistlere mal edilmemelidir. seytan kadar tanrıyı da tanıyan biriyim ama tercihimi tanrıdan yana kullandım. ve dilerim herkes bencillik ve karanlıgın yolunu bırakıp onu merhamet ve karsılıksız verme yoluna iten sey neyse ve neredeyse onun yolunu izler