Alıntı:
|
Aşkı Memnu dizisindeki öpüşme sahnelerini gazeteciler sorduğunda “Avrupa’da, Amerika’da o tip programlar kontrollü yayınlanır. Şifresi vardır, isteyen satın alır” demiştim. “Sansürcü bakan şifre istedi” diye çarmıha gerdiler.
|
Az bile yapmışlar öpüşme sahnesi erotik içeriğe giriyorsa yandı millet. Bir de yalan söylüyor ben çok gördüm yabancı kanallarda öpüşen insan gündüz vakti şifre mifre de yok, serbest yayın.
Eşcinsel eğilimler konusunda çok suistimal ediliyor bu konu. Yetişkinn bir insanın eşcinsel tercih nedeni karşı cinslerle ilişkilerinde veya çacuklukta yaşadığı travmalar olabilir bu çeşit vakalar da mevcut elbette. Ancak cinsel tercihin kendisini sapkınlık olarak adlandırırsanız bu bir nevi ırkçılık benzeri bir duruma neden olur. Yüzde yüz sağlıklı cinsellik diye bir şey zaten mevcut değil uygar toplum insanında herkes hasta konu üremeye yönelik düşünülürse olmaz. Bu hastalık tanımı son derece suistimale açık bu tip durumlarda kişi mevcut cinsel seçiminden ötürü büyük bir rahatsızlık duymuyor ise ona sen bozuksun tedavi etmemiz lazım demek biraz garip bir sağlık anlayışı oluyor.
Eşcinsellik bir engellilik durumu, bir eksiklik değil, sadece heteroseksüellerin hemcinslerini cinsel açıdan itici bulması nedeniyle eşcinselleri de itici bulmaları durumu yaygın. Cinsel işlev bozuklukları da kesin tedavisi olan şeyler değil ayrıca cinsel işlev bozukluklarının veya eşcinselliğin minimuma inmesi arzulanıyorsa o zaman kar şı cinslerin cinsel yakınlaşmasına kötü gözle bakan ahlak yasalarını tedavi edeceksin,artık o durumu kanıksamış kişileri değil.
Eşcinsellik bugünkünden daha yaygın olarak sparta asker toplumunda ve antik yunanda da yaygındı neden? Cinselliğin karşı cinsler arasındaki hali yasak ve günah olduğu gibi karşı cinsler yanyana bile gelemiyordu da o yüzden. Tedavi edecekmiş. Neyi tedavi edeceksin, belki hermofradit karşındaki,veya fiziksel gelişimi ile cinsel hormonal gelişimi birbirinin zıttı yönde karşı cinse yönelemiyor yeni baştan mı yaratacaksın?
Bununla uğraşacağına insanların birbirinin cinsel hayatına bu kadar ilgi göstermesinin,merak etmesinin cinsel nedenlerini araştır. Kadın ve aileden sorumlu devlet bakanları da nedense böyle suratsız, menopoz kadınlardan seçiliyor içi geçmiş olan. Aile ve kadından anlaşılan ben bilmem beyim bilir anlayışı çünkü, bu da öyle.