|
trabzon.. içinde balık dahil ayrıca birde türlü türlü hisleri duyguları nebilim biçok şeyi barındıran bir denizi vardır.bildiğin deniz değil işte.bakarsın bakarsın ve hala bakarsın.arkanda dağlar vardır.sonra sorarsın bu evlerin arası neden bu kadar uzak diye.öyle yapmışlar işte.merkezi biraz çarpık çurpuktur ama evin gibidir küçüktür.bir süre kalınca zannedersinki bütün şehri tanıyorsun.insanları vardır sanırım iki türlü.kimileri vardır sevdirir kimileri vardır sövdürür.konuşmaları vardır iki türlü.zannedersinki bu karşımdaki trabzonlu değil.bide tam şivesiyle konuşanları vardır.ilk duyunca anlamkta zorlanırsın zaman geçer kendini kaptırırsın.bu şehir duygularımın evidir.sevdim işte.

"sapasağlamlığınız karşısındaki bu özrümü affedin..sizin nehrinizde küçük bir taş olabilirim ancak söküp götürün beni durduğum yerden..gökyüzüne dokunabilirim dersem bir uçurumdan bırakın beni.nereye ait olduğumu anlatın bana..bir deliyim ben dehalarınız karşısındaki bu özrümü affedin.. herşeyi düşünmek geliyor içimden ölen her çocuğu yaşayan her katili yazılmış her sayfayı..sizi seviyorum..bütün bu özürlerimi affedin"
|